Dynamic és Curtis dala a ranglista elején

Nem akarom lehet az év klipje

2014/10/31

Dynamic legújabb videoklipjét is az RC Creative Media gyártotta, ami vasárnap debütál majd a zenei csatornán. Curtisszel közös daluk pedig már most is a ranglista elején kap helyet.

dynamic4Október 27-én, hétfőn a 3. helyen állt a Nem akarom című dalotok a zenei ranglistán, de két héttel ezelőtt az 1. helyen is volt. Hogyan éled meg, hogy az RC Creative Media által készített első videoklipednek ekkora a sikere?

Nagyon örülök, hogy a dalom ranglistás tud lenni. Egy barátom mondta, hogy ha bárki bármiben el tudja érni az első helyet, az mindig nagy szó. Nagyon boldog vagyok, hogy váltottam és így az RC Media készítette el ez a klipemet is, ami azt eredményezte, hogy ilyen helyezést érhetett el a dal.

Milyen reményeid vannak a vasárnap megjelenő, legújabb klipeddel kapcsolatban?

Azt gondolom, hogy az talán még jobban sikerült klip lesz, de nyilván ezt a közönség fogja eldönteni. Ha nekem kellene döntenem, akkor az a dal is listavezető lenne.

Mivel töltöd az idődet két klipforgatás között? Hogyan kell téged elképzelni például apa szerepben?

Általában vagy pihenek, vagy dolgozom, mert nekem van egy civil foglalkozásom is. Én egyébként úgymond hétvégi apuka vagyok, de ettől függetlenül látom őket hét közben is. Keveset tudok velük lenni, de azt próbálom kihasználni. Olyankor valóban velük vagyok, nem csak mellettük. El szoktunk menni játszóházba, moziba, a kislányommal pedig vadasparkba vagy állatkertbe.

Hamarosan Berki Krisztián elhagyja az országot. Te is ki fogsz esetleg utazni hozzá?

Nagyon örülök, hogy most lesz pár hónap szünet a tévés forgatásban. A menedzseremmel azon dolgozunk, hogy képernyőn maradjak az egyik kereskedelmi csatornánál. Sok mindent meg fogok tenni ezért, és szerintem jó úton is járok. Többek között hétfőnként járok énektanárhoz, hogy képezzem a hangomat. Így amikor újra odakerülünk, hogy nagyobb lesz a hajtás március-áprilistól, akkor ezzel már nem kell majd foglalkoznom. Illetve szeretném fejleszteni a színpadi jelenlétet is, pont ezért szeretnék belevágni egy új tévéműsorba. Még gyerekcipőben járnak az elképzelések; ötlet szinten elfogadásra került, de az aktuális kereskedelmi csatornával még egyeztetnünk kell, hogy hogyan valósítható meg az, amit elképzeltünk. Azt gondolom, hogy 50%-nál több esély van arra, hogy összejön ez terv, amiben műsorvezetőként vagy főszereplőként leszek majd jelen. Alapvetően ez egy 10 adásos műsornak készülne.

Krisztián hívott, hogy menjek ki Costa Ricára, de még nem tudom, hogy mi lesz belőle. Lehet, hogy ki fogok menni, viszont még nem tudjuk, hogy mit enged a műsor formátuma. Az elmúlt időszakban jártuk Európát és elég sok helyen voltuk együtt.

Hozzászólások