Dynamic és Curtis szerelmi háromszögbe keveredett

Ganxsta kibogozza vagy bonyolítja a szálakat?

2014/08/06

Új videoklipet forgatott Dynamic és Curtis, melyben Ganxsta Zolee is szerepet kapott, no meg egy szép lány, akinek szívéért az összes fenegyerek meg akart küzdeni. Az RC News.hu végigkísérte a klipforgatást, amit az RC Media 8 fős stábja készített 4 helyszínen, 3 kamerával, 1 nap alatt.

Érezhető volt, hogy a három zenész közeli jó barátja egymásnak, ugyanis ha egy percnyi szünetük akadt, azonnal ugratták egymást. Főként akkor, amikor Niki, a klip női főszereplője is a közelben volt.

Dynamic és Curtis nem aprózta el: hálószobából a Fashion Streeten lévő PopUp Lounge-ba, majd egy Primus motorcsónakból a város tetejére repítették a szereplőket. Ganxsta Zolee egyenesen rajongott a motorcsónakos jelenetért. Döglégy még vezethette is, így hatalmas élmény volt számára, amikor szelte a vizet, pedig ő csak véletlenül csöppent a klipbe.

A történet szerint Dynamic és Curtis szíve ugyanazért a lányért dobog, és miután ez kiderül, a csalfa szépség két szék közül a földre huppan. Közben Ganxsta Zolee is feltűnik, hogy tovább bonyolódjanak a szálak…

Hozzászólások