Dynamic meztelenül is vállalta volna

Minden belefért az új klipbe

2015/03/09

Eddig sem volt szégyellős, de most aztán mindent bevállalt Dynamic és Curtis az új klipben! Még a meztelenségtől sem riadtak volna vissza!

Dynamic karrierje rekordsebességgel halad, első lemezének anyagából a negyedik klipje debütált a napokban, “Nem ismerem a mértéket” címmel.

“Igazi ‘ereszd el a hajam’ klip lett ez, ami nem másról szól, mint a lányokról és a szexről. Letépték rólam a pólót, Curtisszel alsónadrágban szerepeltünk; tehát mindent bevállaltunk, amit csak kellett. Sőt, ha azt mondják, meztelenül kell szerepelni, akkor arra sem mondtam volna nemet. Eddig sem kaptam kevés levelet a hölgyektől, de biztos vagyok benne, hogy ha tényleg vetkőztem volna, akkor valósággal özönlenének hozzám a megkeresések. Ám nem ez volt a szempont. Hanem az, hogy ütős legyen az anyag” – mondta az immár négyszeres platinalemezes Dynamic.

A rapper az elmúlt rendkívül intenzív év után sem pihen, máris a második albumán dolgozik, amit ugyan csak novemberben vehetnek kézbe a rajongók, de az első dal és a hozzá tartozó klip már a nyár elején elkészül. Közben pedig Curtisszel is folytatja a közös munkát. Jó ideje már nem csak szoros munkakapcsolat, hanem jó barátság köti össze őket.

A közös munkák során igazi harcostársak lettünk, éppen ezért a későbbiekben is több közös produkciónk lesz. Természetesen a mostani klip a legnagyobb kedvenc! Olyan lett, hogy még Amerikában is megállná a helyét! A lányok mindent visznek benne, főként a molett hölgy, aki amilyen nagy darab, épp olyan jó fej” – mesélte lelkesen Curtis.

Hozzászólások