Dynamic nem kér a könnyű nőcskékből

Visszataszító számára a felkínálkozó rajongó

2015/09/21

Dynamic hosszas huzavona után vállalta fel szerelmét a nagy nyilvánosság előtt, nem máshol, mint legújabb klipjében. A rapper egyáltalán nem tart attól, hogy elriasztaná a rajongó hölgyeket, sőt kifejezetten rossz véleménnyel van azokról, akik felkínálják magukat.

A rapper sorra ontja magából a slágereket, egymás után születnek a dalok, amiket gyakran az élet ír. Ma először nálunk láthatod legújabb számának videóját, aminek forgatásán mi is ott jártunk. A Nem rád haragszom című dal nem egy szerelmes szám, sőt határozottan negatív képet fest a szakításról és az utána benne kavargó érzelmekről. Ennek ellenére meglepő, hogy nem más, mint kedvese szerepel a klipben, aminek megvan az oka.

“A mi kapcsolatunk egy igazi se veled, se nélküled kapcsolat, most már több éve. Persze, hogy nehéz dolog egy ismert ember párjának lenni, ez nálunk is többször okozott feszültséget, hiszen a fellépéseim során sok a női rajongó. Ezért gondoltam azt, hogy itt az ideje kilépni a szürkeségből és felvállalni a kapcsolatunkat, ezzel is megalapozni a kölcsönös bizalmat” – kezdi Dynamic, akinek megvan a maga karakán véleménye azokról a nőkről, akik túlságosan könnyedén felajánlják magukat. “Mind a ketten tisztában vagyunk vele, hogy minden csoda három napig tart. Pont nem érdekli a könnyű nőket, hogy van egy szerelmem és négy gyerekem, ha el akarják érni azt, hogy behúzzanak a mosdóba. Egyébként jó is, hogy szóba került, a következő dalom éppen erről fog szólni, ahol teljesen őszintén és nyíltan bírálom az ilyen típusú nőcskéket. Abban minden benne lesz.”

Vajon nem fél a kemény szájú rapper attól, hogy ezzel a nyilatkozatával rajongókat veszíthet? “Számomra ez a része már visszataszító. Szeretek szórakozni, nyitott vagyok, de csak egy bizonyos határig. Aki eddig emiatt járt a koncertjeimre, az megérdemli. Ezek a nők pont úgy ott lesznek egy következő koncerten, vagy éppen másnak a koncertjén ugyanazon a helyen, egy hét múlva, mert abban reménykednek, ha egyszer nem sikerült, akkor majd a következő alkalommal. De ez nekem már nem pálya” – jelentette ki kategorikusan a rapper.

Nem árt arról sem említést tenni, hogy lányos apukaként felkészült-e már az udvarlók hadjáratára, akiktől majd neki kell megvédenie lányait, ha azok eladósorba kerülnek. “Azért ez még odébb van, legalább hat-nyolc, de lehet, hogy inkább tíz év” – mondja ez utóbbit igen hangsúlyosan Dynamic – “Addigra már bízom benne, hogy apuka híre megelőzi a történetet és ez eleve megrémiszti majd az oda nem illő próbálkozókat. Így a komolytalan fiúkák anélkül el lesznek riasztva, hogy nekem ott jelen kéne lennem.”

Nézd meg a rapper legfrissebb videoklipjét, amiben először vállalja fel nyíltan szerelmét!

Hozzászólások