Dynamic platinára váltott

Hatalmas sikert ért el a rapper - ez még csak a bemelegítés

2014/12/18

Alig egy éve kezdte meg zenei karrierjét Dynamic, máris olyan sikereket ért el, amiről mások csak álmodhatnak. Az elmúlt időszak kemény munkáját méltóképpen koronázta meg azzal, hogy lemeze nem pusztán arany, hanem szinte a megjelenés után azonnal platinalemez lett.

Dynamic új albuma elsöprő sikereket ér el, hiszen három héttel a megjelenés után elnyerte a zenei élet egyik legnagyobb elismerését. Bár a rapper jól megviccelte a rajongóit: közösségi oldalán szomorúan közölte a hírt, hogy mégsem kapott aranylemezt… hiszen helyette szinte azonnal platina lett belőle! A sikerhez az is hozzájárult, hogy a rappert az RC News és az RC Media profi csapata segítette, akik többek között a három videoklip elkészítésében is részt vettek.

Dynamic olyan hazai sztárokkal dolgozott már együtt, mint Ganxsta Zolee, Majka és Curtis, az Animal Cannibals, valamint Dr. Alban és a csodálatos énekesnő, Dukai Regina. Itt azonban nincs megállás: még vége sincs az évnek a rapper már azt tervezi, milyen meglepetéssel rukkoljon elő 2015-ben!

Hozzászólások