Dzsudzsák beismerte: egy olasz élcsapat akarja leigazolni

Télen is csak egy hajszálon múlt az ügy

2015/05/05

Dzsudzsák Balázs jelenleg a legértékesebb magyar futballista, 2012 óta az orosz Dinamo Moszkva játékosa. Év végén azonban lejár a szerződése, és egyre többet pletykálnak egy esetleges klubváltásról, méghozzá egy komoly európai csapatba. A 28 éves szélső most elismerte: tényleg érdeklődik utána az egyik olasz élcsapat – Milánóból.

Dzsudzsák Balázs karrierje egészen 2011 remekül alakult, alapember lett a holland PSV-nél, nyugat-európai nagycsapatokkal boronálták össze, mindenki azt hitte, lesz végre egy élfutballistánk. Aztán nem lett, mert a játékos inkább elment Dagesztánba pénzt keresni, aztán mikor ő is rájött, hogy temetőbe lépett, már csak az orosz fővárosig tudott hátrálni.

2012-ben a Dinamo Moszva játékosa lett, ami kétségtelenül jobban hangzik, mint a kérészéletű Anzsi Mahacskala, de azért még nem úgy, mint mondjuk az Internazionale. És akkor helyben is vagyunk: nem hiába említettük az olasz sztárcsapatot, hiszen Milánóból már múlt nyáron is érdeklődtek, akkor nem sokon múlt az üzlet, most pedig felerősödtek a tárgyalások. Ezt Dzsudzsák – és ügynöke, Vörösbaranyi József – maga mondta a Nemzeti Sportnak.

dzsudzsak_dinamo

“A menedzserem éppen itt ül mellettem, egy pillanat… Ő is bólogat, annyit elárulhatunk: valóban érdeklődik az Inter. Nagy öröm, hogy ilyen csapattal hoznak hírbe, abban mindenki biztos lehet, nem én hívtam fel őket, hogy mennék hozzájuk, vagy hogy írjanak már az újságok rólam…” – nyilatkozta a lapnak a futballista.

“A télen egyszer már hihetetlen közel voltunk a megállapodáshoz, egy hajszálon múlott a megegyezés, kíváncsi vagyok, most miként alakul a sorsom. Egy akkora klub, mint az Internazionale biztosan most is szétnéz a piacon, ezúttal is igazol néhány új labdarúgót, szóval meglátjuk… Négy meccs van hátra az orosz bajnokságból, ennyi idő alatt biztosan eldől a sorsom.”

Hozzászólások