Dzsudzsák letagadja Zimány Lindát

A sztárfocista messzire elkerüli a modellt

2015/08/12

Nem tudhatjuk, hogy vajon a sértettség, vagy valóban a nem nemtörődömség az oka, de Dzsudzsák Balázs nagy ívben kerülte a Szigeten vele egy légtérben bulizó Zimányt. A modell épp a napokban coming outolt szerelmével, Kedves Ferenccel, felmerült a kérdés, mit szól az új románhoz a sztárfocista.

“Nem ismerem őket” – mondta jó nagy adag iróniával Dzsudzsák a Bors kérdésére. Az éppen parkolópályán lévő játékos sok hazai sztárral együtt a Szigeten csapatja, ahol óhatatlanul összefuthat az ember olyannal, akivel nem annyira akar. Számára pont ilyen az Amerikából haza érkezett, immáron újra szerelmes Zimány is, akivel elég viharosra sikerült szakításuk, de akivel állítólag nagyon komoly érzelmeket tápláltak egymás iránt.

Dzsudzsák Balázs

A két celeb néhány évig alkotott egy párt, Zimány még arra is képes volt, hogy Dzsudzsák után menjen külföldre és ott rendezkedjen be új életére. Ezért a focista természetesen nagyon hálás volt akkor, sokan bizonyára a mai napig emlékeznek ominózus lakásvásárlási ügyükre. De ettől függetlenül is minden megadott a modellnek, hogy a kedvében járjon, mégsem sikerült együtt maradniuk.

Az új szerelem talán majd megadja Zimánynak mindazt, amire már oly’ régóta vágyott. Bár tisztában van vele, hogy sokaknak szúrni fogja a szemét ez a kapcsolat, ő felvállalta a nagyközönség előtt őszinte és mélyen dúló érzelmeit Kedves Ferenc iránt. Igen, jól gondolja, arról az úrról van szó, aki volt már Bódy Sylvi és Debreczeni Zita hasonlóan lángoló szerelmű párja is. Ebből persze jó kis mém kerekedett a Facebookos társadalom körében, de szerencsére ők képesek függetleníteni a magukat a környezet reakcióitól.

zimány

Dzsudzsi pedig, míg várat magára a nagy szerelem, addig is munkájában szeretné megtalálni új helyét, ha minden igaz, akkor Dárdai Pál tárt karokkal várná a Hertha-ba. A focista nem kesereg, de tény, hogy jelenlegi csapatánál már nem számolnak vele, miután kijelentette, nem akar szerződést hosszabbítani. “Tisztességgel edzek, elutazom a csapattal, aztán végignézem a mérkőzést a padról. Pályafutásom során még sohasem voltam ilyen szituációban, korábban bele sem gondoltam, milyen lehet ez. Nem akarom dramatizálni, de nem jó érzés” – nyilatkozta az nso.hu-nak.

Hozzászólások