EB Percek 07.

Unalom a köbön, és "legyenmárszombat" hangulat

2016/06/16

Ismerjük be, a tegnapi nap legizgalmasabb pillanata az volt, amikor az utolsó meccset is lefújták végre… Dynamic sem fogta vissza magát, jön az EB Percek 07!

Lement az első kör, minden csapat megmutathatta magát.

Ilyenkor szokott az UEFA mindenféle statisztikával kijönni, amik a legjobb esetben is csak véleményesek, de nem egyszer sajnos szöges ellentétben is állnak a valósággal.

Nem tudom mi alapján számolják ezeket, de simán el tudom képzelni, hogy hasonlóan, mint az aranycipőt, szóval, hogy vannak szorzók. Nem baj, hogy a te osztályzatod csak hatos, mert te Spanyolországban játszol, így az már majdnem tízes… vicc az egész, és azt gondolom, nem hogy komolyan venni nem szabad, de még csak bosszankodni sem rajta!

Megint azon kapom magam, hogy lassan telnek a napok és várom a szombatot.

A tegnapi meccsek olyan szinten nem érdekeltek, hogy azt elmondani nem tudom! Mennyire más így nézni egy Európa Bajnokságot!

Volt egy Orosz – Szlovák meccs, ami annyira sima 1-2-es szlovák győzelmet hozott, hogy szerintem arra még maguk a felső szomszédaink sem számítottak. Unalmas meccs, motiválatlan orosz csapattal. Ennél én sokkal többet vártam volna tőlük és nem is értem, mi történhetett velük! Egy bármit is elérni akaró csapat nem ébredhet 0-2 után! Annyira erőtlen és minden elképzelést nélkülöző volt az orosz játék, hogy talán még Andorra is megverte volna őket. Persze a végén nagy nehezen találtak egy gólt, mert ekkora előnynél pont nem érdekelte a szlovákokat már a meccs, de ez sem a saját érdemük volt. Az utolsó tíz percben meg igazából csinálhattak, amit akartak.

via Reuters

A másik dögunalmas találkozónak a Románia – Svájc ígérkezett (1-1).

Ezeket a meccseket le sem kéne játszani… Előtte leülnek, megbeszélnek vagy kisorsolnak egy eredményt, aztán ha mindkét fél elfogadja, már lehet is hazamenni. Nem kell feleslegesen terhelni vele a nézőket!

Nézhetetlen volt. Csak pontrugásból született gól, ráadásul az egyenlítő találat után a két kapus akár kártyázni is leülhetett volna! Borzalmas! A román csapatban semmi erő nincs, a svájciak meg a nagy nevek ellenére is annyira erőtlen játékot mutattatak, hogy kedvem lett volna elkapcsolni a fenébe!

via Reuters

Az esti mérkőzéstől sem vártam túl nagy csatát, de legalább gólokat és meghatározó francia játékot igen. Ennek ellenére nyolcvannyolc percig néztük gyakorlatilag a semmit. Az első félidőben a totális unalom volt az úr. Pedig ugye a nevek, értékek, klubcsapatok alapján ez egy sima 4-0 lett volna. Így azonban egy olyan kétgólos győzelem lett a házigazdák javára, ami az utolsó percben és a ráadásban született.

Persze megnyerték, ez nem is kérdés, de nagyon várom már, amikor ez a francia csapat szembekerül egy erős és hasonlóan jó nevekből álló ellenféllel, mert akkor bizony ez semmire nem lesz elég.

via Reuters

Nagyon gyengén kezdődött a második kör. Remélem ennél csak jobb meccsek fognak következni, mert különben nézhetetlen lesz az EB műsora szombatig. Egy kínzással ér fel ez így.

Persze lehet csak az érdektelenségem teszi unalmassá ezeket a találkozókat, fene sem tudja. Majd ha lesz egy igazán jó meccs szombatig, akkor kiderül… A mai meccsekre azért én is fogadtam.

szelo

A NYEREMÉNYJÁTÉK FOLYTATÓDIK!

Mivel a keddi Ausztria – Magyarország mérkőzés eredményét senki sem találta el (mi magunk sem), ezért a játékunk a szombati Magyarország – Izland mérkőzésre is átcsúszik!

Tippeljétek meg helyesen a végeredményt, és kisorsolunk egy sapkát!

13453422_1184046321614386_1728077126_o

Hozzászólások