EB Percek 18-19

Wales megállíthatatlan, a németek meg botladoznak...

2016/07/03

A pénteki pörgős, parázs meccs után szombatra kaptunk egy lagymatag, unalmas, mégis érdekes összecsapást. Mindkettő érdekesen alakult… EB Percek 18-19!

Wales már minimum bronzérmes. És alakul a Wales – Izland EB döntő is!

A pénteki meccs végre megfelelt az elvárásoknak! Fordulatos és unalommentes.

Wales – Belgium 3 – 1

Mint azt írtam is pár nappal ezelőtt, a belgák elleni nyolcaddöntőnk nagyon csalóka volt. Nem ennyire jó csapat. És ez tegnap ki is derült! Bár nem úgy kezdődött a meccs, hogy ennek walesi siker lesz a vége, de jó volt látni, hogy hátrányból sem adták fel egy pillanatig sem, és mentek előre, mintha mi sem történt volna. Nem adtak el ezer labdát, nem hagyták kibontakozni az ellenfelet. A mi srácaink múlt vasárnap ezt az egyetlen dolgot rontották el, hogy rengeteg labdát elszórtak a középpályán.

Nem tudom mikor volt az a pont,amikor a belgák azon kezdtek el gondolkodni, hogy ők akkor most kiestek-e?! De mindenképpen későn jött ez el. Szimpatikus a walesi csapat. Van egy gigasztárjuk, de Ronaldoval ellentétben Balenél azt érzem, hogy valóban megpróbálja inkább összefogni a társaságot és csapatot csinálni belőlük. Éppen emiatt fogják az elődöntőben megverni a portugálokat. Aztán majd hisztizhet megint CR. Sőt, azt is belelátom, hogy onnantól kezdve nem fog szóba állni a kollégájával a Realnál sem…

Drukkolok Wales-nek!

via Reuters

Hosszú volt az éjszaka… és ma van a másnap. A tegnapi negyeddöntő volt az első olyan meccs, amit egy szórakozóhelyen néztünk meg, illetve csak a második felét, mert addig tartott a koncert. De sokat nem vesztettem, a két gólt már láttam.

Németország – Olaszország 1 – 1

Tizenegyesekkel 6 – 5

Előzetesen ez a párosítás tűnt a legjobbnak. Azt is gondoltam, hogy aki innen tovább lép, az fogja megnyerni az EB-t is. Túl óvatos volt mindkét csapat. Sokkal többet vártam ettől a meccstől, bár igazából érthető, hogy a tuti bronzérmet senki sem akarta eldobni. Másrészt viszont ettől az olasz csapattól ez nagyon szép teljesítmény volt, és végre normális focit játszottak ők is. A németek meg ugye németek….

via Reuters

Nagyon szeretném, ha ma Izland megverné a franciákat! Annyira szívesen megnéznék egy Wales – Izland EB döntőt! Mindkét csapat szimpatikus. Hajtanak, nem adják fel. Megérdemelnék!

Hozzászólások