EB Percek 08.

Horvát balhé, olasz továbbjutás, magabiztos spanyol fölény

2016/06/18

Este végre megint pályára lép a magyar válogatott! Már annyira várjuk, hogy nem is nagyon tudjuk, mit írjunk ide… Úgyhogy EB Percek 08! Ria-ria Hungária!

Végre szombat!

Nem tudom pontosan, hogy mi a jó abban egy csapat szurkolótáborának, ha balhéznak a stadionban?! Pláne akkor nem értem, amikor jó játékkal, egyértelmű fölénnyel és ellentmondást nem tűrően két góllal vezet a csapatuk! Azok az idők jutnak szembe, amikor a Fradi és Dózsa szimpatizánsok konkrétan lebeszélték, hogy a meccs előtt vagy után, itt és itt akkor összecsapunk!

Emberek! Balhézni ne járjatok a stadionokba! Idióták vagytok?!

Olaszország – Svédország 1-0

Nagyon meglepett a 45 év átlagéletkorú olasz csapat az első meccsükön! Végre nem védekeztek egyfolytában, hanem látszott rajtuk, hogy próbálnának támadni és gólt, gólokat rúgni, úgyhogy reméltem ez most is így lesz. A svédeknek igazából egy szerencséjük van, mégpedig Ibra. Érdekes az élet, mert Ibrának egy keresztje van, hogy svéd. Ha ő nem lenne, ez a csapat a csoportból, illetve a pótselejtezőből sem jut tovább. Most mondjuk képes volt 26 centiről is kihagyni a helyzeteit, de hát a foci ilyen.

Az olaszok pedig hozták a kötelezőt, egy gólt csak beerőltettek a végére. Sajnálom Ibrát, de bízzunk benne, hogy az utolsó esélyükkel élni fognak, aztán meglátjuk mire lesz elég nekik a négy pont.

via Reuters

Csehország – Horvátország 2-2

Gratulálok! Volt értelme cirkuszolni agyatlan kretének!

A szörnyű az, hogy fel sem fogják ezek a fogyatékosok, hogy ezzel csak ártanak saját csapatuknak, nem beszélve azokról az euro kötegekről, amiket kivettek a saját labdarúgásuk zsebéből!

Egy sima meccsen sikerült a 92-93. percben elbukniuk két pontot. Ha valaki el tudja nekem magyarázni ez mire volt jó, azt megköszönném! Én mondjuk agyvérzést kaptam, mert azon a tizenegyesen múlt… a jókedvem. Kevés egyértelműbb meccs volt ezen az EB-n, mint ez, mégis X lett a vége.

Írtam tegnap, furcsa egy Európa Bajnokság ez!

via Reuters

Spanyolország – Törökország 3 -0

A törökök statisztálnak ezen a viadalon. Mondjuk soha nem voltak eget verően nagy játékosaik, most is csak egy-két ilyen van. És a probléma az, hogy ezek is inkább csak nevek, nem valós teljesítmények! Arda Turanról leírtam már a véleményem, megérdemli, ahol most tart. És lesz ez még ennél sokkal lejjebb is.

A spanyolok címvédők, és most ehhez méltóan játszottak. Először rúgott 3 gólt egy csapat ezen a tornán. Ezzel gyakorlatilag meg is vehetik a repjegyet Terimék Isztambulba, bár mondjuk a hagyományok miatt akár mehetnek lóval is, hátha több sikerélményük lesz…

via Reuters

Ma hatkor megint pályára lépünk.

Egészséges önbizalommal és győzni akarással. A szaklap megjósolt egy 6-3-mat. Nem olvastam el a cikket, nagyon remélem csak a címe ekkora hülyeség, mert ha komolyan gondolták, akkor ott is fogyatékosok ülnek. Nem lehet kérdés számunkra, hogy megnyerjük ezt a meccset, viszont az sem, hogy jó esetben két gól van az összecsapásban. Nyilván ki is lehet számolni, hogy akkor 1-1 nem lehet, hiszen ugye megnyerjük. Hasonlóan magabiztos játék kellene, mit az osztrákok ellen, és egy aprócska góllal én már meg is lennék elégedve. Igaz, kiesett a védelemből Fiola, de ez a csapat éppen azért ennyire jó most, mert egységesek, és bárki is álljon be helyette, azonnal illeni fog a gépezetbe, nem lesz hiányérzetünk!

Dynamic baráti társasággal nézte a mérkőzéseket a teraszon
Dynamic baráti társasággal nézte a mérkőzéseket a teraszon

Izland nagyon kemény dió. Védekeznek és szándékosan hagyják játszani az ellenfelet. Ha azonban támadniuk kell, akkor meg lehet a második gól is.

Nagyon optimista vagyok, mert hiszem, hogy ezen az Eb-n megfordul a világ és ismét visszatérünk az elitbe a következő ötven évre!

Hajrá!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Tippeld meg az esti Izland – Magyarország meccs végeredményét, és nyerj! Részletek ITT!

Hozzászólások