Ebbe a férfibe szerelmes Demcsák Zsuzsa

Nem titkolják kapcsolatukat

2015/07/13

Demcsák Zsuzsa nehéz időszakon van túl, mert bár elvált férjétől, de évek óta pereskednek. A bíróság végül igazat adott a műsorvezetőnőnek, így a hosszú kálváriának hamarosan vége lehet, és a jelek szerint a szerelem is újra rátalált, párjával a Balaton Soundon kapcsolódtak ki.

A TV2 Mokka műsorvezetőjét a Balaton Soundon interjúvolta meg Körmendi Gábor, és a videón jól látszott, hogy Demcsák Zsuzsa és új párja fesztelenül viselkedik, egy csók is elcsattant, és egyáltalán nem titkolják boldogságukat senki előtt:

Demcsák Zsuzsa új szerelméről annyit tudni, hogy svéd–magyar kettős állampolgár, Sebastiannak hívják, Budapesten él, és egy ismert számítástechnikai cégnél dolgozik. A boldogság már ráfért a műsorvezetőnőre, akinek az utóbbi évek nagyon megkeserítették az életét.

Egykori férjét januárban felmentették a bántalmazás vádja alól, amit Demcsák Zsuzsa nem hagyott annyiban, az ügyész fellebbezett, a másodfokú ítélet pedig hatályon kívül helyezte az elsőt, és új eljárás lefolytatására kötelezte a bíróságot önellentmondásra és súlyos eljárásjogi hibákra hivatkozva.

Így hamarosan az erkölcsi elégtétel is Demcsáké lehet, de alighanem most az számít talán a legtöbbet neki, hogy a szerelem miatt új végre fejezet kezdődhet az életében.

Hozzászólások