Ebbe a magyar lányba szerelmes Bud Spencer unokája

Alessandro hamarosan hazánkba jön

2015/09/24

Bud Spencer unokája, Alessandro néhány hete mesélt arról Rómában, hogy magyar lány a kedvese, most azonban fel is fedte magát a fiatal hölgy, aki elmesélte azt is, hogyan ismerkedtek meg, és milyen viszonyba van a világhíres nagyapával.

Az már pár hete kiderült, hogy a világhírű Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer unokája, Alessandro magyar lányt szeret, most viszont le is hullt a lepel a hölgy kilétéről. Vass Vivien a Borsnak beszélt párjáról, akivel úgy döntöttek, vállalják érzéseiket a nyilvánosság előtt is.

“Tizenhat éves korom óta modellként járom a világot, két hónappal ezelőtt éppen Kínában dolgoztam, ahol egy szórakozóhelyen odalépett hozzám Alessandro. Annak nagyon örültem, hogy olasz, mert én is olaszul tanulok. Többször összefutottunk kint, majd mielőtt végleg elutazott, elárulta, ő Bud Spencer unokája” – mesélte a nyíregyházi lány a Borsnak.

bud_sp_unok
Alessandro és Vivien

Vivien elárulta, hogy személyesen még nem találkozott a nagyapával, csak telefonon beszélt vele, de sokat tud róla, lévén gyerekként az ő filmjein nőtt fel – mint Magyarországon egyébként generációk. Azonban azt is szereti Alessandróban, hogy soha, egy percre sem használta fel nagyapja hírnevét a saját pályafutása érdekében.

“Bud Spencer kemény munkával érte el mindazt, amit megteremtett. Pozitív példa azért is, mert ötvenöt éve van együtt a feleségével, azaz megbízható és hűséges. Alessandro pedig hasonlóan él: tanul, dolgozik keményen, és egy picit sem támaszkodik nagyapja sikereire. Rendkívül szerény is. Márpedig ha ő is olyan értékeket képvisel egy kapcsolatban, amilyeneket a nagyapja, akkor szerintem hosszú távú kapcsolat lehet köztünk is” – tette hozzá a lány.

Mint elmondta, Alessandro lassan Magyarországra jön hozzá látogatóba.

Hozzászólások