Ebbe belehalna Ördög Nóra

Drámai pillanatokat élt át a műsorvezető

2015/12/11

Megfagyott a levegő a TV2 stúdiójában, Ördög Nóra nem volt képes fékezni az érzelmeit, potyogtak a könnyei.

 

A műsorvezető teljesen elérzékenyült, amikor egy, a beteg gyermekeiért küzdő édesanya elbukott A Kocka egyik fordulójában. Abba is belegondolt, hogy mi lenne, ha valami történne a saját gyermekeivel…

Amikor egy nőnek megszületik a gyermeke, onnantól kezdve minden anyával sorsközösséget vállal. Tapasztalatból tudom, hogy már két gyerkőccel is mennyi a feladat, milyen nehéz Mici után futni, miközben Vencel már egy másik irányba szalad. A szülés után megváltozott az életem, onnantól a saját teendőlistám végére kerültem, az első hely pedig egyértelműen a kicsiké. Jobban aggódom értük, mint saját magam miatt, ha a gyerekeimmel történne valami, abba belehalnék” – vallotta be a Bestnek Ördög Nóra.

Kicsikéim<3

Szerző: Ördög Nóra2015. szeptember 30.

Nóri sosem titkolta, hogy nagyon érzelmes ember, és ha valami megérinti a lelkét, akkor nem leplezi az érzéseit. Szerencsére munka közben sem kell fékeznie magát.

Nagyon mélyen megérintett Natasa története, akinek gyereki speciális gondoskodást igényelnek. Annyira akartam, hogy  sikerüljön neki ez a játék. Sebestyén-Horváth Natasa autista gyermekeiért küzdött a TV2 stúdiójában, és azt hiszem, ő lett az évad legnagyobb vesztese. Az együtt átélt szituációk, az a küzdeni akarás, amivel játszott, teljesen meghatott. Nem szégyellem, hogy elsírtam magam. Olyan típus vagyok, aki hagyja, hogy hassanak rá az érzelmek. Hajlamos vagyok rá, hogy könnyen meghatódjak, és ez a helyzet tényleg annyira megrázó volt, hogy nem tudtam magamban tartani a könnyeimet. A műsorban nem várja el tőlem senki, hogy érzelemmentes robot legyek” – tette hozzá a hetilapnak a műsorvezető.

Olvass még Ördög Nóráról!

Hozzászólások