Ebben is mi vagyunk Európa legjobbjai!

Világszínvonalú fesztivál a Sziget és a VOLT

2016/01/14

Európa legjobb közepes méretű rendezvénye lett a VOLT Fesztivál, míg a kontinens legmenőbb programkínálatát a Sziget nyújtotta.  Az European Festival Awards-ot a hollandiai Groningenben tartották.

received_2491012060986581

Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán vette át a soproni rendezvénynek járó díjat, ami  a legjobb közepes méretű fesztivál lett idén. A nyertesek úgy nyilatkoztak az elismerésről, hogy ez egy folyamatosan és következetesen épülő folyamat gyümölcse lett. A VOLT Fesztivál hivatalos Facebook oldalára is felkerült, amint a büszke szervezők, érzelmeikkel küszködve, maguk előtt tartják a rangos elismerést.

Nehéz megszólalni.Konkrétan potyognak a könnyeink.Köszönjük Nektek.Mi vagyunk Európában most a legjobbak? :)󾬓󾬕󾬓

Közzétette: VOLT Fesztivál Official – 2016. január 13.

A Sziget ebben az évben három jelölést is kapott, amelyből a “Best Line Up” kategóriában meg is kapta az első helyezésért járó díjat. Az elismerés a kontinens legjobb programkínálatáért járt. Gerendai Károly, a fesztivál vezetője Magyarországról követte a díjátadót, az eredményhirdetésre pedig így reagált:Mindig arra törekedtünk, hogy a programkínálatunk annyira változatos legyen, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére valót. Nyilván vannak fesztiválok, melyek megtehetik, hogy akár több nagyobb nevet is felléptessenek, de úgy látszik, a szakma ezúttal a sokszínűséget értékelte“.

Dan, the International Booking Manager of Sziget and his award: Sziget, Best European Line-up! :)★ // ★ #Sziget2016 ★ // ★ Dan, a Sziget booking menedzsere és a díja: Sziget, Best European Line-up! :)

Közzétette: Sziget Festival Official – 2016. január 13.

A szigetes partik mindegyike sikereket ért el az utóbbi időkben:  maga a Sziget 2011-ben és 2014-ben lett Európa legjobb nagyfesztiválja, 2012-ben a Balaton Sound vált a kontinens legjobb közepes méretű rendezvényévé és 2013-ban a B.My.Lake volt a legjobb új fesztivál.

Hozzászólások