Ebben laknak Buborék!

Te elvonulnál egy ilyenben a világ elől?

2016/03/02

Mindenkinek az életében vannak olyan pillanatok, amikor legszívesebben elvonulnánk a világ elől, magunk mögött hagyva mindent. Nos, ezzel a sátorral ez új dimenzióba kerül.

Képzeljünk el egy nyári kempinget, ahol a gyönyörű, csillagfényes ég alatt heverünk este a sátrunk mellett, a szabad levegőn, békében. Ez egészen addig meseszerűen hangzik, amíg nem kerülnek képbe a szúnyogok vagy az eső. Ilyenkor a legtöbben becuccolnak a sátrukba, és a továbbiakban már csak a ponyvát nézegethetik, ami lássuk be, nem egy érdekfeszítő tevékenység. Ráadásul a hely sem sok, én például a diszkrét két méteremmel utálok sátorozni, mert a  magzatpózon kívül – állva is – más nem nagyon jöhet szóba.

A Bubbletent viszont egészen új perspektívába helyezi a dolgot. Képzeljük el, hogy a legzordabb időjárásban is nyugodtan kémlelhetjük az eget, csodálva az éjszakai fényeket. Ráadásul még a legelszántabb szúnyog sem fog tudni harci zümmögéssel vérünkre szomjazva ránk törni! Jól hangzik, nemde? És a legnagyobb öröm (legalábbis nekem), hogy hatalmas! Ahogy a képeken is látszik, egy franciaágy mellett más berendezési tárgyak is helyet kaphatnak benne.

Persze mint mindennek, ennek is vannak hátulütői. Például egy romantikus, intim együttlétet nehéz benne megvalósítani, ha az embert frusztrálja, hogy külső szemlélők kielemezhetik és minősíthetik minden mozzanatát. És hát nem biztos, hogy mindenki élvezné, hogy egy buborékban fekve dobálja őt a szél, és felfújt menedékét izomból veri kívülről az eső. Rosszabb esetben pedig belülről…

Összevetve prot és kontrát, én szívesen beköltöznék egy ilyenbe, mondjuk a német Alpokban, még emberi magasságban. Persze azért örülnék, ha a közelemben lenne egy elérhető mellékhelyiség, egy fürdőszoba és wifi.

Hozzászólások