Eddig bírta Gesztesi

Nem képes leállni a színész?

2015/11/07

Alig két hete tudatta rajongóival közlemény útján a színész, hogy fél évre visszavonul, mert pihenésre és feltöltődésre van szüksége. Gesztesi betegsége, a vélt vagy valós alkoholproblémái és a magánéleti válsága mind közrejátszott a döntésben. Úgy tűnik, eddig bírta.

Gesztesi Károlyt az elmúlt időszakban jócskán meghurcolták, amiért állítólag többször állt színpadra ittasan, a szerepében nem tudott helytállni, majd idővel arra kényszerült, hogy le is mondjon fellépéseket. A színész sokáig tagadott, bár több interjúban elismerte, hogy bizony szeret egy-két pohárkával fogyasztani, ebben semmi kivetnivaló nincs. Aztán jött egy váratlan szembevérzés, így már végképp képtelenné vált rá, hogy eljátssza a neki szánt szerepeket. Gesztesi belátta, hogy szüksége van a pihenőre.

Gesztesi Károly

Nem vagyok igazán jól. Azt hiszem, az elmúlt évek eseményei mély nyomot hagytak a testemben és a lelkemben. Elfáradtam. Besokalltam. Túlcsordult az élete. Most azt érzem, nincs tovább. Elmegyek hat hónap szabadságra a világ elől. Ez afféle lelki rehabilitáció. Befelé fordulok, csak magamra figyelek és meggyógyulok. A gyerekeim miatt össze kell szednem magam. Addig semmilyen munkát nem vállalok, csak gyógyítom magam.”

Ehhez képest a Blikk információi szerint a minap mégis látták Debrecenben, méghozzá a Ma estére szabad a kecó című darabban. Ennek persze szinte mindenki örült, hiszen a nézők közül többen éppen Gesztesi miatt vették meg a jegyet az előadásra, így szomorúan nyugtázták, hogy a színész mégsem játszik a darabban. Volt is nagy meglepetés, amikor megjelent a színpadon. “Nagy rajongója vagyok Gesztesi Károlynak, már hetek óta megvolt a jegyem az előadásra, elsősorban miatta akartam megnézni. Szomorú is voltam, amikor azt olvastam, hogy fél évig nem lép fel sehol. Ennek ellenére, ha már megvettem a jegyet, elmentem a darabra, és bevallom, majdnem elsírtam magam, amikor megláttam! Nagyon jól nézett ki, annyira örültem, hogy láttam” – mondta az egyik néző.

gesztesikaroly

Gesztesit nem lehetett elérni telefonon, de a darab producere úgy nyilatkozott, számára egy percig sem volt kérdéses, hogy végig vállalj a szerepet.Én úgy tudom, hogy a pihenés ellenére végig arról volt szó, hogy a Ma estére szabad a kecó című darab előadásait megcsinálja, ebben a darabban Karcsi végig ott van velünk. Egyébként nagyon jót tesz neki ez az aktív pihenés, látszik rajta, hogy jó állapotban van, jó vele dolgozni” – mondta Horváth Csaba.

Hozzászólások