Eddig százezer volt a Google-szoftver, most már ingyenes

El is özönlötték a felhasználók

2015/02/02

A Google úgy döntött, ingyenessé teszi az Earth Pro nevű kibővített szoftverét, melyért eddig éves szinten több mint százezer forintot kellett fizetni a felhasználóknak. Óriási az érdeklődés.

A Google Earth a cég egyik legnépszerűbb terméke, segítségével nemcsak a világtérképen böngészhetünk, de műholdképeket is nézegethetünk akár három dimenzióban. De létezik ennek egy továbbfejlesztett verziója is, mely az alapcsomagot kibővítve kínál nagyon hasznos funkciókat.

Amerikát – és a Google-autóval jobban felderített részeket – vizsgálva például animációs film készíthető egy adott területről, ugyanakkor megjeleníthetőek, behúzhatók a régió demográfiai, közlekedési, gazdasági és oktatási adatai is, a képek pedig nagy felbontásban, nagyon jó minőségben tölthetők le és nyomtathatók ki.

iStock_000019894600_Medium

Ez persze nem mindenkit érdekel annyira, hiszen az alapfelhasználóknak általában elég csak a sima Google Earth. A cég talán pont ezért gondolt egyet, és tette ingyenessé a szoftvert mindenki számára, holott eddig éves szinten négyszáz dollárt (több mint százezer forintot) kellett költenie rá annak, aki letöltötte.

Akit érdekel a program, annak, miután letöltötte INNEN, ki kell töltenie ezt a regisztrációs kulcsot, és hajrá, mehet a böngészés. Azért várjuk ki a sorunkat, mert a hatalmas érdeklődés miatt egyelőre akadozik a rendszer.

Több infó kell a Google Earth Próról? Itt megtalálod! 

Hozzászólások