Eddig tartott a VV szerelem!

Edina otthagyta Lacit

2015/07/09

Egyik pillanatban a legnagyobb boldogságban éltek, másik pillanatban pedig Edina hűlt helyét találta VV Laci. Véget ért a románc?

Hatalmas szerelemnek indult a Való Világ 7. szériájában Laci és Edina kapcsolata, és egyre inkább úgy tűnt, hogy egymás mellett valóban megtalálták a boldogságot, ám most derült égből villámcsapásként jött a hír: Edina elköltözött Lacitól. 

Elmondtam neki, számomra kicsit sok, hogy éjjel-nappal együtt vagyunk, és hogy találjunk erre valami megoldást. Ezt követően pedig elmentem edzeni. Mire hazaértem, Edina eltűnt, törölt az ismerősei közül, és nem is akar velem szóba állni. Bevallom, fogalmam sincs, hogy mi lesz velünk. Mindenki azt gondolja rólam, hogy mekkora nőcsábász vagyok, holott amióta Edina mellettem van, rá se néztem másik nőre” – mondta a Blikknek VV Laci.

vv laci edina

Edina valószínűleg nagyon megsértődött Laci kijelentése miatt, és hirtelen felindulásból cselekedett. Hogy meddig bírják egymás nélkül, azt nem tudni, de ha igazán szeretik egymást, akkor biztosan új alapokra helyezve folytatják a kapcsolatot.

A pár néhány hónapja még az esküvőt tervezgette. VV Laci legtöbbször azt a kritikát kapta meg a Való Világ lakóitól és nézőitől egyaránt, hogy pusztán érdekből van együtt az erdélyi származású Edinával. Ám miután vége lett a játéknak, a párocska ugyanolyan intenzitással éli meg a kapcsolatot, mint a kamerák előtt.

A részletekért kattints IDE!

 

Hozzászólások