Eddig tartott? Leonardo máris megcsalta Rihannát!

Szégyenbe hozta Ririt mindenki szeme láttára

2015/02/13

Azt már nem egyszer hallhattuk, hogy Leonardo DiCaprio nem épp hűségéről híres, így mondhatni meg sem lepődünk azon, hogy félrelépett. De hogy így?

Leonardo és Riri randizni kezdtek – ez már nem is újdonság -, bár ez azért is felettébb érdekes, mert köztudott, hogy Leo a magas, szőke, modell típusú lányokra bukik, de most úgy érzete, a barbadosi szépséggel kötné össze életét. Persze csak rövid időre….

Ezt persze nem hozták nyilvánosságra, így csak várhattuk, hogy vajon mikor vállalja fel Rihanna és Leonardo DiCaprio a kapcsolatukat. Persze néhányszor lebuktak,  legutóbb például akkor, amikor Rihanna egyik közeli barátjának a születésnapi partiján buliztak együtt. Azelőtt pedig többen is látták őket, ahogy vadul csókolóztak egy Playboy-partin.

leonardo-and-rihanna

Leonardo azonban ismét nem bírta visszafogni magát és csókcsatába kezdett egy buli közepén, csakhogy egy másik nővel, miközben Rihanna az egészet végignézte! Együtt partiztak épp egy felkapott Los Angeles-i klubban, de külön asztalnál ültek, nehogy közös fotó készülhessen róluk. Ezt az alkalmat használta ki egy modell, aki bekúszott DiCaprio mellé és teljesen elcsavarta a fejét.

„Csókolózni kezdtek és az sem érdekelte őket, hogy ezt bárki láthatja. Még azzal sem foglalkoztak, hogy Rihanna, aki néhány méterrel arrébb ült, is figyeli őket.” – árulta el egy szemtanú a RadarOnline-nak.

Ez már több a sokknál, Rihanna ezek után biztos, hogy szakít a nőcsábász színésszel. Reméljük nem bocsát meg neki, mint egykor nőverő párjának.

Hozzászólások