Eddig tartott: végleg szakított a sztárpár

Hamilton és Scherzinger útjai szétválnak

2015/02/04

Lewis Hamiltonnak olyan rosszul kezdődik ez az év, amilyen jól a tavalyi befejeződött. 2014 év végén ünnepelhette második világbajnoki címét, most februárban pedig jött a hír, hogy szakított kedvesével Nicole Scherzinger popénekessel. Sokadszorra megy szét a sztárpár, de immár végleg.

A tavaly óta kétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton és a popénekes Nicole Scherzinger kapcsolata 2008 óta tartott, de a problémák végigkísérték közös életüket. Olyannyira, hogy 2010-ben és 2011-ben is szakítottak, de végül mindkétszer a közös jövő mellett döntöttek.

A 30 éves sportoló és a 36 éves énekes újabb szakítása azonban kissé váratlanul jött, hiszen pár hónapja még együtt pihentek és ünnepeltek Capri szigetén (ráadásul éppen a hosszú kapcsolatukat), Hamilton pedig már az eljegyzésről is beszélt a sajtónak, mint lehetséges jövőbeli forgatókönyvről.

hamnicol_kicsi

A pletykák szerint szakításuk legfontosabb oka az volt, hogy nem tudtak elég időt együtt tölteni, ami igaz is. Hamilton a Forma-1 miatt volt mindig úton, Scherzinger pedig a koncertek és fellépések miatt. Nem sok idejük maradt így egymásra, és bár nem haragudtak meg a másikra, immár végleg a szakítás mellett döntöttek.

Csak mellékesen megjegyezve, nyilván az sem tett jót a kapcsolatuknak, hogy Hamilton legutóbb tíz lány társaságában bulizott Londonban, és Scherzingernek sem biztos, hogy nyilvánosan kellett volna megcsókolnia a nála közel tíz évvel fiatalabb Chris Brown hip-hop előadót.

Így viszont a Mercedes brit pilótája csak Forma-1-es karrierjére koncentrálhat, és talán csapattársával, a német Nico Rosberggel is békésebb lesz a kapcsolata. Már csak azért is, mert a világajnoki címvédő istálló a teszteken megtett többezer kilométer után a jövő hónapban esedékes szezonrajtra az egyik legstabilabb konstrukciónak tűnik.

Hozzászólások