Eddig titkolta: ikreket szült Kollányi Zsuzsi

Két kisfiúnak adott életet

2018/10/30

Hetekkel ezelőtt jelent meg a hírekben, édesanya lett. Most hatalmas bejelentést tett Kollányi Zsuzsi – ikrei születtek. Egészen eddig titkolta!

A Nagy Duett sztárja három hete hozta világra első gyermeküket, az örömhírt pedig a büszke apuka még akkor világgá kürtölte a privát Facebook-oldalán. “Szülők” – írta akkor a képükhöz hatalmas mosolyok közepette Attila, és a kommentek között azóta ő és Zsuzsi is többször megköszönte a rajongók kedves szavait.

Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés,

 

Kollányi Zsuzsi és kedvese azóta sem mutatta meg a babáját sehol, és nem is nyilatkoztak róla. Mára kiderült, hogy miért hallgatott eddig, és végre megérkeztek az első képek is: Kollányi Zsuzsi kétgyermekes anyuka – ikreket hozott a világra.

Szinte hihetetlen: augusztus elején lett édesanya, és csak most derült ki, Kollányi Zsuzsi két kisfiút hozott akkor a világra. Most az is kiderült, miért hallgatott eddig.

„Édesanyám családjában több ikerterhesség volt, ezért számítottunk arra, hogy ez nálunk is bekövetkezhet. Attila pedig különösen örült ennek. Már korábban is sokszor hangoztatta, boldog lenne, ha rögtön két kisbabánk születne. Ezért szinte meg sem lepődtem, amikor az orvos már az első ultrahangvizsgálat alkalmával azt mondta, két fehér foltot lát a monitoron. Szinte felnevetettem. Aztán persze, ahogy ez bizonyossá vált, jött az első kétségbeesés: hogyan fogom én ezt megoldalni?” – nyilatkozta a Story magazinnak Zsuzsi, aki veszélyeztetett terhes volt, többek között ezért sem árulta el senkinek, ikrei lesznek.

 

A babák augusztus elején, a terhessége 33. hetében jöttek a világra: Bálint 1900 grammal, majd Bence 1140 grammal. Neki köldöksérve is volt, így egy másik kórházba vitték át, ahol meg is operálták. Mára mindketten nagyon jó egészségnek örvendenek.

forrás

Hozzászólások