Éden Barbi leszámol a pornózással

Erre költik millióikat az Éden Hotel győztesei

2015/06/01

Hatalmas változást hozott a játék Éden Barbi és Loki életébe, akik 10-10 millió forinttal lettek gazdagabbak. Elárulták, mit kezdenek a nyereményükkel.

Éden Barbi sokáig nem hitte, hogy ilyen nagy összeggel gazdagodhat. Teljesen megváltozik az élete; felhagy eddigi pornós múltjával, és kizárólag a szerelmére fog koncentrálni.  

A válogatáson meg sem fordult a fejemben, hogy ezt az összeget egyszer tényleg a kezemben tarthatom, én azért jelentkeztem, hogy szerepelhessek egy műsorban, ami gyerekkori álmom volt. Tehát, mivel egyáltalán nem számítottam erre a pénzre, olyan, mintha nem is lenne, mégis alaposan meg fogja változtatni az éle­temet. A szerelmemmel veszünk egy lakást. Szeretjük egymást, biztosak voltunk benne, a külön töltött három hónap alatt sem történhet olyan, ami megingathat minket” – mesélte Éden Barbi a Borsnak.

éden hotel döntő

Éden Loki megfogadta: édesanyját nem fogja kellemetlen helyzetbe hozni Éden Hotelbeli viselkedésével. Bár ez nem mindig sikerült, de meglett az eredménye. 

Édesanyám néha fogta a fejét, hogy miket művelek, de büszke rám, hogy sikerült megnyernem a játékot. Egyszer elgondolkodtam azon, hogy eldobom a gömböt, de nem bírtam volna megtenni Barbarával. Én a pénzt úgy, ahogy van, odaadtam az édesanyámnak. Egyrészt nekem nincs rá szükségem, másrészt szeretném neki megköszönni mindazt, amit kaptam tőle. Soha nem hagynám magára, édesapám halála óta az eddiginél is jobban próbálok rá odafigyelni” – mondta Loki.

Olvass még Éden Barbiról és Lokiról!

Hozzászólások