Éden Loki egy ˝paraszt˝, ezért ellenállhatatlan

Orsi beadta a derekát, bejön neki a srác

2015/05/13

Loki egyre komolyabban szervezkedik az Éden Hotelben, nem titok, azon mesterkedik, hogy kirakja a legerősebb játékost, Pétert, aki egyébként az egykori szövetségese. Közben úgy néz ki, sikerült magába bolondítania Orsit, akinek bejön a srác “paraszt stílusa”. Azzal védekezett, hogy ő csak őszinte. Persze egyből felmerült bennünk: vajon ez az egész csak taktika?

Loki hetekkel ezelőtt bevallotta, hogy szerelmes Mariannába, utólag viszont kijavította magát, hogy csak lódított. Nemrég szorosabbra fűzte kapcsolatát Barbarával, akivel közösen taktikáznak, Gyulát pedig megkérte, hogy segítsen neki kiejteni Petit, az Éden Hotel legerősebb játékosát, aki meglátása szerint a ˝pók a pókhálóban˝. Nem áll messze a valóságtól.

Este aztán összeszűrte a levet Orsival, akivel hosszan csókolózott, és aki bevallotta, tetszik neki az ˝paraszt stílus˝, ami Lokira annyira jellemző az Éden Hotelben. A srác azzal védekezett, hogy ő csak őszinte. Persze, hogy ebből mi a taktika, és mi a valóság, azt nem lehet tudni, miután Orsi ugyanígy rávetette magát Gáborra is az első napján.

A vége felé közeledve érik a játék eddigi legnagyobb összecsapása, a szövetségek harca, a Loki-Péter párbaj, egy ökölvívó hasonlattal élve, az Éden Hotel Pacquiao-Mayweatherje

Forrás: TV2 

Hozzászólások