Édes az élet az RC News-nál

Berki Krisztián a munkába menekül

2014/10/07

Az RC Creative Media tulajdonosa, Silló István támogatja most Berki Krisztiánt, akinek a munka a legfontosabb jelen pillanatban – az RC News online magazin vezetőjeként fontosnak tartja a portál felvirágoztatását.

berki3

„Silló István az egyetlen olyan személy az életemben, aki a barátom, az üzlettársam, mondhatom, hogy a mentorom is, mégis oda-vissza működik. Nincs fölé-alárendelt szerep. Valamiben én segítem az ő pályáját, az ő karrierjét, az ő személyiségét, és valamiben ő az enyémet.”

ee_berki
Berki Krisztián és Silló István az RC Creative Mediánál

Berki Krisztián teljesen elmerült az RC News istápolásában. Gergely Kata, a főszerkesztő nemcsak az online magazin működésében, hanem a berki personal brandigjének szervezésébe is besegít.

„Gergely Kata a főszerkesztőm az online hírportálnál, amit én egyengetek Kata segítségével. Egy picit többet használom most egyéb területeken is. Kvázi egy picit olyasmi, mintha besegítene a privát brandem építésébe is.”

A baráti tanácsok mellett, egy kiváló szakember elérhetőségét is megkapta Krisztián, hogy minél hamarabb és minél hatékonyabban meg tudja oldani jelenlegi problémáit.

Nézd meg a videót: ITT!

Hozzászólások