Édesanyját ölte meg egy ISIS tag

A nő bűne a halálfélelem volt

2016/01/08

Arra kérte édesanyja az ISIS egyik tagját, hogy hagyják ott az Iszlám Államot és meneküljenek el Szíriából, mert félt, hogy egy bombázásban meghalhatnak. Fia válaszul ünneplő tömeg előtt végezte ki saját szülőjét.

received_2491012060986581

A 40 éves nő azért félt, mert az Egyesült államok által vezetett Iszlám Állam elleni koalíció légicsapásokkal próbálja elpusztítani a terrorszervezet fő állomásait. Egyre több bombatámadás érte Rakkát és elmondta aggodalmait fiának, aki azonnal jelentette anyját a hatóságoknál. Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja szerint a nőt hitehagyottnak minősítették, majd halálra ítélték és átadták saját utódjának, Ali Saqr-nak. A 20 éves fiú elcipelte édesanyját korábbi munkahelye, a posta épülete elé, és a nyílt utcán, őrjöngő tömeg előtt kivégezte.

iszlamallam

Amióta az Iszlám Állam megalakult számtalanszor bizonyították mennyire beteges a propagandájuk. Végeztek már ki embereket tévénézés miatt, de nem kímélték sem a betegeket, sem az időseket vagy a várandósokat. Eddig ez az esett volt aminél a legmesszebb mentek el. Csak most került nyilvánosságra, hogy szeptemberben egy 30 éves nőt, Ruqia Hassant ezért ölték meg, mert tényszerűen leírta mik változtak meg az ISIS betörése óta Rakka városában. Más terrorszervezetekhez képest az a legrosszabb eszméik hirdetésében, hogy rémtetteikről videókat készítenek és a világhálón terjesztik világszerte.

Az ISIS ellen vívott harcban, amerikai adatok szerint Irakban és Szíriában eddig körülbelül 2500 terroristát iktattak ki.

Hozzászólások