Egerszegi Krisztina megdöbbent az úszóbotránytól

Aggódik Kiss Lászlóért

2016/01/08

Nem hitt a fülének az ötszörös olimpiai bajnok, Egerszegi Krisztina, mikor megtudta, hogy korábbi edzője lemondott a magyar úszóválogatott szövetségi kapitány posztjáról. Így ő is megszólalt az úszóbotránnyal kapcsolatban.

received_2491012060986581

Egerszegi Krisztinát ledöbbentette a hír, miszerint Kiss László lemondott. A Nemzeti Sportnak úgy mesélte, hogy első gondolatként az futott át a fejében, hogy az egész nem lehet igaz. Krisztina a leköszönt szövetségi kapitány legismertebb és legtöbb eredményt elért tanítványa, így nem csoda, hogy személyesen is megrendítette az eset:Én elképzelni sem tudom ezt. De csak egyfelől, hiszen őt az úszás élteti. Másfelől viszont nagyon is el tudom képzelni, mert olyat kapott szerdán, amit nem érdemelt meg“.

Krisztina Egerszegi

Jelenleg aggódik volt mesteréért, mert szerinte Kiss Lászlót megviselte az elmúlt időszak. Egerszegi fel is hívta csütörtök délelőtt, hogy támogatásáról biztosítsa. A kapitány elmondta neki a telefonba, hogy rajta kívül még sokan hívták fel azzal, hogy mellette állnak. Ám az úszóbajnok sejtette a beszélgetésből, hogy valami nem stimmel.De volt egy mondata, amelyről akkor még nem gondoltam, hogy kiforrott, megérett döntés lenne: azt mondta ugyanis, ha ez a hercehurca tovább folytatódik, legfeljebb lemond“, mesélt megérzéséről Egerszegi.

Egerszegi Krisztinának megvan a saját véleménye a botrányról, mivel azonban 20 éve nincs a sportágban nem kíván belebonyolódni. Neki most Kiss László a legfontosabb.

Fotó: gettyimages

Hozzászólások