Égesd a zsírt folyadékokkal!

Zsírégető italok!

2014/10/10

Nagyon fontos – ahhoz, hogy az anyagcsere működésed felgyorsuljon és a salaktalanító folyamat beinduljon – a megfelelő és a gyakori táplálkozás mellett, a sok folyadékfogyasztás. Azonban nem mindegy, hogy mit iszol. Mindenképp kerüld a cukros üdítőket, helyettük inkább vizet, limonádét vagy teát tanácsos inni. Jó hír, hogy vannak olyan italok, melyekkel a zsírégetést maximálisan be tudod indítani!

Szonja5
Petruska Szonja, az RC News diéta és fitnesz szakértõje

Nézzünk öt kiváló zsírégető innivalót!

 

Zöld tea

152259256

A zöld tea az egyik legismertebb zsírbontó italnak számít, emellett rendkívül egészséges, hiszen igen gazdag antioxidánsokban. A tea fogyasztásával a szervezet hőmérséklete megemelkedik, így fokozza a zsírégetést, továbbá az emésztőrendszerben lévő zsírokat rendkívül gyorsan lebontja, majd hasznosítható energiává alakítja.

Maté tea    

467478779         

A maté tea olyan anyagokat tartalmaz, melyek az egész bélrendszer ideális működéséhez szükségesek. Hatóanyagai hozzájárulnak a gyors és hatékony zsírégetéshez. A kávéhoz hasonlóan, a koffein tartalma felgyorsítja az anyagcserét, emellett keserűanyag-tartalma pedig csökkenti az éhségérzetet. A szellemi és fizikai teljesítményed fokozásában is segítségedre lehet.

Limonádé

180188752

Limonádét tanácsos reggel, éhgyomorra inni (természetesen cukormentesen és friss citrommal), hiszen a gyomorműködés mellett a zsírégetést is beindítja. A magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a kalóriákat energiává formálja át, ezzel is fokozva a zsírégetést.

A hideg beköszöntével érdemes minél többet inni, hiszen zsírégető funkciója mellett nagyszerű immunerősítő ital is.

Vörösbor

452113115

A vörösbor elsődlegesen a vérképzésben játszik kulcsszerepet, ennek hatására pedig az emésztést gyorsítja fel, és így a méregtelenítési folyamatokat is serkenti. A jó koleszterin szintjét pedig növeli. Fontos azonban fogyasztásánál a mértékletesség.

Kávé

466472771

A kávéban található koffein serkenti az anyagcserét, valamint vízhajtó hatással is bír. Mértékletes fogyasztása jótékony hatással van az egészségre.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások