Egészségesen hagyja itt kislányát Madár

Gréti és családja nehéz napokon van túl

2014/09/22

Erdei Zsolt kislánya a vártnál három hónappal korábban jött világra, így a bokszoló és kedvese nagyon nehéz időszakon van túl. Gréti már jól van, a család most más miatt aggódhat, Madár ugyanis hamarosan indul Afrikába.

Madárnak kislánya miatt nem kell félnie, amikor a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatával elindul a dzsungelbe, mert Gréti teljesen jól van. Ám a bokszoló korábban bevallotta, annyira kritikus volt az állapota, amikor megszületett, hogy kezdetben nem is merte megszeretni második gyermekét.

erdei zsolt
Erdei Zsolt barátkozik a vadállatokkal (Fotó: RTL Klub)

„Gréti májusban született, három hónappal korábban, mint kellett volna, így persze mindenki meg volt egy kicsit ijedve, de én éreztem, hogy semmi baj nem lesz, és végig higgadt tudtam maradni. 980 grammal jött a világra, és olyan kicsi volt, hogy alig hittem el. Mostanra viszont teljesen jól van: elérte a 4 kilót, gyógytornára jár és szépen fejlődik, az orvosok szerint egészséges baba – mesélte Madár boldogan.

A világbajnok bokszolót nem olyan fából faragták, hogy bármitől megijedjen, ezért legnagyobb félelme, hogy a dzsungelben a családja fog leginkább hiányozni. Kislány mellet a párja, Réka és 8 éves kisfia, Viktor várják majd haza.

„Legszívesebben mindhármukat elvinném magammal – persze nem olyan körülmények közé, ahol én leszek majd. Réka biztosan szívesen jönne: már mondta is, milyen jó nekem, hogy kicsit kiszakadhatok a hétköznapoktól, a kisfiam viszont inkább engem félt, nehogy valami bajom legyen. Én nem igazán tartok semmitől, inkább csak attól, hogy ők rettenetesen hiányoznak majd nekem. Az éhezést már tapasztaltam profi sportolóként, sőt néhány kilót egyébként is szívesen leadnék, a betegségek miatt egyáltalán nem izgulok. Ha valamit mégis meg kell említenem, az a moszkító, mert már azt is nehezen viselem, ha egyetlen szúnyog zümmög a fülembe. És persze az oroszlánokat is jobb lenne elkerülni, mert nemrégen műtötték a lábam, ezért a futás egyelőre nem megy úgy, mint régen” – mondta az RCNews-nak nevetve Madár, aki régóta kacérkodik egy túlélő kaland gondolatával.

Hozzászólások