Egy dal, amit elsők között kell, hogy meghallgass 2019-ben!

Megjelent a BSW legújabb videoklipje

2019/01/02

A BSW rajongók örömére pont karácsonykor jelent meg a fiúk legújabb videoklipje! A Szerelem című új dal sokak szerint az egyik legerősebb mindközül!

Nem is csoda, hogy egyből listavezető lett a Youtube újdonságai között. Megszokott módon ismét egy őszinte és szókimondó BSW sláger született, aminek fülbemászó refrénje már első hallgatás után beívódik az ember emlékezetébe.

bsw3

„Nemrég egy koncert előtt kérdezte egy kiscsaj, hogy milyen “sztárnak” lenni, hogy biztos jó ez a sok hype, a rajongás, a sok fény. De mindez egyáltalán nem számít. Mi a saját művészetünk vagyunk, a többi csak vele jár. Vagyunk olyan szerencsések, hogy ez lehetett az életünk, hogy azt csináljuk, amit gyerekként szerettünk volna. De mindennek ára van. Minél nagyobb a fény, annál nagyobb a sötétség is, az egyensúly soha nem borul fel. A rengeteg jó és kiváltságos dolog mellett ugyanannyi negatív impulzus ér, amikre nincs idő jól reagálni a hatalmas rohanásban. Sokszor mi sem tudjuk, hogy mi zajlik belül, van, hogy évekkel később értjük meg, hogy miről is szól igazán egy-egy dalunk. Ez a mi belső világunk, a mi művészetünk: SZERELEM” – árulta el a csapat két frontembere Matyi és Gaben.

bsw2

Aki szereti a magyar rapzenét, annak nem kell bemutatni a BSW formációt. A 2 tagú csapat 2010-ben jelentette meg az első nagylemezét, ami a hiphop rajongók körében osztatlan sikert aratott. Az igazi áttörést és a széles hallgatóságot azonban a 2013-ban megjelent RAPSTAR című korong hozta meg számukra. A két srác mára több mint 70.000.000 Youtube megtekintést és rengeteg koncertet tudhat maga mögött. Igényes dalaikkal és videoklipjeikkel a hazai rapzene megkerülhetetlen együttesévé váltak. 2017-ben élőzenekarral egészültek ki, a BSW LIVE a tőlük megszokott profizmussal csinál óriási hangulatot. Idén novemberben is önálló teltházas nagykoncertet adtak Budapesten, de számos alkalommal lépnek fel Arénákban is, hiszen Majka is szívesen kéri fel a fiúkat elő zenekarként.

bsw5

Hozzászólások