Egy éves a kedvenc kis herceg – cuki fotókkal

Szerény szülinapi ünnepséget rendeznek

2014/07/22

Egy évvel ezelőtt ezen a napon született meg a világ legjobban várt babája, az angol trónörökös, György herceg. Ez alatt az idő alatt rengeteg édes fotó készült a csöppségről, ő lett az év legérdekesebb embere és a legstílusosabb híresség is.

A hercegi pár, Vilmos és Katalin esküvője óta egy emberként izgult a világ, vajon mikor érkezik majd a trónörökös. Nagyjából másfél évvel a nagy nap után a hercegnő pocakja elkezdett gömbölyödni, majd kiderült: kisfiút hord a szíve alatt, aki apukája után léphet az angol királyi trónra. György herceg már születése előtt a világ legizgalmasabb “sztárcsemetéjének” számított, világra jöttét minden eddiginél nagyobb médiaérdeklődés övezte. A tévéstábok és fotósok heteken keresztül strázsáltak a kórház előtt, ahol Katalin életet adott a kis hercegnek.

Az elmúlt egy évben rengeteg édes fotó jelent meg róla a sajtóban, sőt, egy amerikai újságíró listája alapján ő lett az év legérdekesebb embere, majd egy internetes szavazáson a legstílusosabb hírességnek is megválasztották az olvasók; születésnapja tiszteletére pedig a Vanity Fair augusztusi címlapján kap helyet szüleivel. Már most divatdiktátornak számít, hiszen a boltokból azonnal elfogynak azok a ruhák, amiben egy-egy nyilvános eseményen megjelenik.

A herceg születésnapját szűk családi körben, szolid körülmények között ünneplik majd, ahol a királyi pár mellett természetesen a dédnagymama, II. Erzsébet és a Middleton család is ott lesz. Ismerősök szerint a büszke szülők nem szeretnének túlzásba esni az ajándékvásárláskor, ezért a szülinapos ruhákat és fából készült játékokat kap majd.

Talán ez az utolsó alkalom, hogy  hercegi család háromtagú, hiszen a pletykák szerint Katalin ismét várandós, így György második születésnapján már kistesójával bulizhat.

Fotók: royal-fans.com

Hozzászólások