Egy felfújt lökhárító még a berkit is elcsábítja

A ráncfelvarrás előnyei

2015/10/07

A férfiak mind vizuális típusok, tudja ezt jól még egy alfa hím is, aki képtelen ellenállni egy olyan szépségnek, ami tökélyre van turbózva. Egy kis fényezés itt, egy kis extra ott, domborodó lökhárító és a legrútabb kiskacsából is igazi szépség faragható.

Kezdetben volt a test a maga szépségében, aztán a gyorsan iparosodott társadalomnak hála már nem volt elég a bőr és szőr, jöhettek az extrák és némi optikai tuning. Hogy mi változott az ízlésben? Ott leginkább semmi, de a csábítás és figyelemfelkeltés eszközei már annál inkább. Tökélyre lett fejlesztve a hossz, a szélesség és az ív.

„Ízlésem a lehető legegyszerűbb! Mindenből a legjobbat” – ez a hitvallása a luxus és márkás termékek egyik koronázatlan királyának, aki ugyanúgy szereti legeltetni szemét a szépen, mint bárki más. Ha éppen nem ő maga bújik bele, akkor másokon gyönyörködik a felturbózott, különleges kivitelezésen és megoldásban. Egy szépen ívelt forma, csábos idomok, duzzadó lökhárító minden extrával felszerelve tökéletesen megfelelnek az igényeinek. Ön is nőre gondolt? Eláruljuk: nagyot tévedett!

Frankfurtban járt a berki, ahol kivételesen még dolgozott is kicsikét, hogy hazahozza azt az életérzést és megannyi szemet gyönyörködtető látványt, amiben része volt. Kivételesen ő állt a kamerák mögé, hogy kattintson párat a legújabb Porsche-k, Mercedesek, Lamborghinik és Mansory-k között.

Olthatatlan vágyat érez, hogy megtudja, mi a közös egy dögös bula és egy luxusautó lökösében? „Egy kis face-lifting bárkivel csodát művel, szebbé teszi viselőjét. Persze vannak nők, akik előbb ismerik fel a ráncfelvarrást egy menő autón, mint saját magukon” – adja kezünkbe a választ a milliomos mentor, aki már csak tudja, mit jelent egy jótékony ránctalanítás itt-ott. De beszéljenek helyette a képek, amiket kizárólag a hazai közönség kedvéért készített. A berki jelenti.

auto

auto (16)

auto (15)

auto (14)

auto (13)

auto (12)

auto (11)

auto (10)

auto (9)

auto (8)

auto (7)

auto (6)

auto (5)

auto (4)

auto (3)

auto (2)

Hozzászólások