Egy fenséges üdítőital, amit bűntudat nélkül fogyaszthatsz

Power Fruit-a sztárok kedvenc itala

2017/10/13

Mit szólnál ha azt mondanánk, hogy létezik egy gyümölcsös üdítőital, amely amellett, hogy isteni finom még egészséges is és bűntudat nélkül fogyaszthatod?

Rengeteget hallhatjuk, hogy ahhoz, hogy igazán egészségesek maradjunk elkerülhetetlen a napi 2-3 liter folyadék elfogyasztása. Egy idő után azonban könnyen rá lehet unni a víz semleges ízére és elkezdünk sóvárogni valami finom, ámde ártalmas üdítőital után. Ha megválogatod miket viszel be a szervezetedbe te is tudod, hogy a cukros löttyök még mértékkel fogyasztva sem egészségesek. A Power Fruit készítői erre is gondoltak, hiszen olyat hoztak létre, mellyel nem kell lemondanod az ízes italokról.

A Power Fruit egy forrásvíz alapú szénsavmentes üdítőital, mely hozzáadott cukrot nem tartalmaz és csupán 45-60 kalória van egy üvegben. Ez azért nagyon fontos, mert bűntudat nélkül fogyaszthatod a 12% gyümöltartalmű nedűt. Az italok steviával vannak édesítve, energiaszegények és most jön a legjobb része: tele vannak vitaminokkal! A Power Fruit 750 ml-es kiszerelésben kapható, így a táskádba is be tudod dobni vagy éppen edzésre is magaddal viheted. Sőt, a kocsi hűtött kesztyűtartójába is befér, úgyhogy egy hosszú út során is tökéletes szomjoltó lehet.

A Power Fruit hitelességét az is bizonyítja, hogy sok-sok sztár választja a mindennapjaihoz, például Gregori Dóra is, aki két gyermek után is tökéletes formában van! Dóra számára elengedhetetlen a sport, imád futni. El is árulta nekünk, hogy miért kezdett el ezzel foglalkozni.

“A Magyar Táncművészeti Főiskolán végeztem klasszikus balettművész szakon, azonban utána abbahagytam ezt a sportot. Ezután nagyon hiányzott egy olyan típusú mozgás, ami rendesen kifáraszt. Eleinte nagyon nem szerettem futni, de a férjem rám szólt, hogy nincs kifogás álljak rá a futógépre és kezdjek neki. Először csak egy percet sikerült futnom, másnap már ötöt, így szép lassan fejlődtem. Mikor terhes lettem az első lányommal, akkor abbahagytam. A két terhességem között folytattam, majd a második lányom születése után eldöntöttük a férjemmel, hogy lefutjuk a félmaratont, ami nem kis kihívás volt, hiszen addig nem teljesítettem ekkora távokat. Ez egy éve volt, azóta pedig a Polar futóklubb tagja is lettem, ahol lehetetlen nem futni. Ebben találtam meg igazán, azt amit kerestem, a futás után lévő adrenalin bomba elmondhatatlan érzés. Emellett pedig tökéletes minden problémára, teljesen le tud nyugtatni. Az egészséges életmód számomra 14 éves korom óta a mindennapjaim része, ugyanis a főiskolán ezt nagyon szigorúan vették. Se lisztet, se cukrot, se gyümölcsöket nem fogyasztok, viszont néha hiányzik valami savas, gyümölcs ízű ital. Ezért szeretem nagyon a Power Fruitot, mert bűntudat nélkül fogyaszthatom az alacsony szénhidráttartalmának köszönhetően és nagyon finom gyümölcsös íze van!”

Ha még mindig nem győztünk meg, hogy próbáld ki a Power Fruitot, akkor érdemes megemlíteni a C-vitamin tartalmát. Sokan vagyunk úgy a tablettákkal, hogy elfelejtjük bevenni, macerás magunkkal vinni mindenhova. A Power Fruit italok erre is megoldást kínálnak, hiszen 1000 mg C-vitamin tartalmukkal fedezik a napi ajánlott adagot.

Hozzászólások