Egy gyors, remek fogyókúra karácsony előtt!

Szuper és egyszerű méregtelenítő kúra

2016/11/07

Ha nincs időd nagy fogyókúrába kezdeni karácsony előtt, -ami értelmetlen is lenne igazából- egy méregtelenítő kúrát azért megejthetsz. Gyors és egyszerű! 

Nincs időd turmixot, smoothie-t készíteni? Itt a megoldás! Ebbe bármikor belevághatsz, hiszen nem igényel felkészülést! Ha gyors és hatásos méregtelenítésre vágysz ezt akármikor kipróbálhatod. Néhány kilót biztos ledodsz vele és karácsony előtt amúgy sem árt egy alapos tisztítókúra.

Több víz
A víz segít odaszállítani a tápanyagokat a sejtjeidhez, illetve eltávolítani azokat, amikre már nincs szükség. Már minimális folyadékhiány esetén is sokkal több méreg halmozódik fel a szervezetedben – ezt kerüld el naponta legalább 2 liter vízzel!

Rostban gazdag étrend
A méreganyagok felhalmozódásának másik gyakori oka a nem megfelelő bélműködés – magyarán, ha nem tud kellő rendszerességgel kiürülni, aminek ki kell. A rostok természetes módon javítják ezt a folyamatot, mint ahogy a táplálék felszívódását is.

Sok növényi fehérje
A fehér hús, a sovány vörös hús és a hal is kiváló fehérjeforrás a tejtermékek mellett, ám ezeket nehezebb megemészteni, mint a növényi proteineket. Egyél rendszeresen bogyós gyümölcsöket, avokádót, leveles zöldeket, illetve minél kevésbé feldolgozott növényi tejet!

Intervallum edzés
A megerőltető és enyhébb periódusok váltakozásából álló mozgás serkenti a vérkeringést, a nyirokrendszert, illetve az emésztést is. Mindössze néhány perc alatt megadhatod a kellő löketet a testednek!

Egy kis hevülés
A szauna nagyszerű módja a méregtelenítésnek, hiszen a verejtékkel egy csomó toxin távozik a testedből. Ha nem szeretsz ennyire izzadni, akkor válaszd az infra változatot, ami alacsonyabb hőfokon, fény segítségével ér el hasonló hatást.

Forrás: angelsbybaci.hu

Hozzászólások