Egy isten szürke hétköznapjai

Így ütötte el az időt Thor a Polgárháború alatt

2016/08/29

Egy isten élete nem mindig felhőtlen. A hétköznapok monotonitása akkor is utolérhet, ha te vagy Thor, a villámok végtelen hatalmú ura!

Sokan kérdezték, hogy vajon Thor miért nem tűnt fel a Marvel filmek legújabb részében, a Polgárháborúban. Eddig azt hittük, hogy az asgardi isten Tony Stark és Steve Rogers cicaharca közben épp visszaverte a Ragnarököt Hulk oldalán. Nos, ez a teória most megdőlni látszik. 

Hiába vagy azonban minden halandónál hatalmasabb, ha a szürkének csak egy árnyalatát ismered: a hétköznapokat. Persze érthető, hogy Thor nem akarta kivenni a részét cimborái hajtépésig fajuló purparléjából, hiszen bármelyikük oldalára is áll, az nyert. Olyasmi lehetett ez neki, mint mikor egy elfajult szombat este közepén két haverunk egymásnak esik, mi pedig egyetlen józan életűként békésen kortyolgatjuk a gyümölcslevünket a pultnál, miközben a csinos pultoslányt fűzzük.

De mit csinált egészen pontosan Thor? Próbálta kitalálni, mik azok a Végtelenkövek? Bruce Bannerrel egyeztetett a témában? Esetleg óvodásokat szórakoztatott? Vagy csak játszott a Mjölnirével? 

Is.

Hozzászólások