Egy izomkolosszus miatt dobhatták Cristiano Ronaldót

A focista már tavaly is féltékeny volt

2015/01/20

Cristiano Ronaldónak vegyesen indul a 2015-ös éve, mert ugyan megkapta labdarúgó-pályafutása harmadik Aranylabdáját is, a napokban hivatalossá vált, hogy öt év után elváltak az útjaik kedvesével, az orosz szupermodellel, Irina Shajkkal. Most az is kiderült, mi – illetve ki – lehetett a szakítás oka.

Irina Shajk már az idei Aranylabda díjátadó gálára sem ment el kedvesével, Cristiano Ronaldóval, pedig a Real Madrid sztárja toronymagas esélyes volt, és a vártaknak megfelelően meg is kapta a díjat. Akkor már lehetett tudni, hogy a kapcsolatuk megromlott.

Elsőként az a pletyka röppent fel, hogy a 29 éve orosz szupermodell nem jött ki az anyósjelölttel, Ronaldo édesanyjával, de ezt az érintett cáfolta. Állítólag az okot még 2014-ben kell keresni, amikor Irina első filmjében játszott, a Brett Ratner rendezte Herkulesben, ahol annak a Dwayne Johnsonnak volt a partnere, aki korábban a Múmia és a Skorpiókirály izomkolosszusait is játszotta.

dwayne_hercules
Dwayne Johnson és Irina Shajk: az első pillanattól kezdve jól megértették egymást

A pletykák szerint miatta dobhatták Cristiano Ronaldót. A 42 éves, 196 centiméter magas, százhúsz kilós csupa izom színész a kilencvenes években kezdte még a filmesnél is sikeresebb pankrátor-karrierjét, amely a mai napi is tart, beceneve sokatmondóan csak annyi: a Szikla.

A Herkules tavalyi forgatásán melegedtek össze Irinával, akivel egyébként házaspárt játszanak, és aki akkor még Cristiano Ronaldo barátnője volt. A focista féltékeny is volt a pár éve elvált Johnsonra, aki láthatóan nagyon jól megértette magát partnerével, sőt a pletykák szerint túlságosan is jól. Ezt az előzetes is igazolja:

 

Irina Shajk maga posztolta ki a Twitterre, hogy legutóbbi születésnapján két csokor rózsát kapott, és a Galmour magazin szerint egyiket sem Cristiano Ronaldótól…

Hozzászólások