Egy kis adrenalinra vágysz?

Hétvégi programajánló

2014/07/06

A kalandparkok minden korosztály számára kiváló szabadidős program lehetőséget nyújtanak. Fizikai, szellemi kihívást is jelentenek a látogatóknak és ha adrenalinra van szükséged, akkor is itt a helyed! A különböző nehézségű pályák kialakítása, eltérő korosztályok és különböző felkészültséggel érkezők számára biztosít kihívást és a sikeres teljesítésből eredő élményszerzést.

Magyarországon az utóbbi évtizedekben jelentek meg kalandparkok. Egy-egy jellemző játékelem, mint például a nyári bob már korábban megtalálható volt, de komplex játékelemekkel és szolgáltatással rendelkező létesítmények csak a kétezres évek elejétől jöttek létre. A mai parkok hazánkban, mind középhegységi tájhoz kapcsolódnak, mely ideális környezetet biztosít. Elterjedése minden bizonnyal összefügg az egészségtudatosság fokozatos erősödésével és az élményekhez kötött, tapasztalatokon alapuló ismeretszerzés előtérbe kerülésével.

kalandpark

Országszerte számos kalandpark megtalálható ma már, íme a legismertebbek:
Orczy kalandpark, Robin kalandpark, Zamárdi kalandpark, Visegrádi canopy pálya, balatonfűzfői Serpa kalandpark, Mecsekextrém, Holdfény Liget Kalandpark, Oxygen Adrenalin Park, Szilvásváradi Kalandpark, Full Xtreme Sport Park
Fogyatékkal élők, elsősorban mozgássérültek fogadására a Mecsextrém és Holfényliget Kalandpark vállalkozik.
A hazai létesítmények két fő szempont alapján működnek: az extrémsportok kedvelőinek nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget, illetve családbarát légkörben tölthetnek el családok kellemes perceket.

Kiváló alkalmat nyújt csapatépítésre, közös családi programra, baráti összejövetelekre vagy egyéni kikapcsolódásra, megmérettetésre. Ajánlom mindenkinek, mert élmény teli, izgalmas és tökéletes formája az aktív kikapcsolódásnak.

Hozzászólások