Egy kis luxus a trópusokon – avagy mutasd a házad, megmondom ki vagy

Mesésen berendezett villa Malibun

2014/08/03

Egy kis luxus a trópusokon – avagy mutasd a házad, megmondom ki vagy – Álomház Malibun

Tekintet nélkül arra, hogy elfogadjuk-e vagy sem, az otthonunk tükrözi szociális helyzetünket. Különösen így van ez a gazdagok világában. A jómódú embereknek nem kell a pénzre gondolni, amikor megterveznek, megálmodnak egy otthont, az átlagembernek viszont igen. A gazdagok csak arra figyelnek, hogy kivételes legyen majd a ház elhelyezkedése természetileg, legyen benne mindenképpen borospince és persze kivételes grafikák és festmények is díszítsék. Nézzük, milyen egy csipetnyi luxus a trópusokon – Malibun egy meseszép villát látogatunk meg belülről.

m1

m2 m3 m4 m5 m6 m7 m8 m10 m11 m12 m13 m14

Most egy kivételesen szépen berendezett tengerparti házban nézünk szét tehát, Malibu egyik legvonzóbb partszakaszán és megosztjuk veletek is – hiszen rendkívüli a látvány. Kilátás az óceánra? Igen! Saját partszakasz? Igen! Egyedi berendezés? Igen! Lift? Várjunk csak.. micsoda? A meseszép házat eredetileg Steven Ehrlich tervezte és a híres lakberendező Michael Lee modellezte újra.

Mindenekelőtt egy extravagáns, teljesen fehér színbe burkolta. A házban helyett kapott négy hálószoba – természetesen kilátással az óceánra -, egy könyvtár, egy dolgozó szoba, egy fejedelmi megjelenésű nappali (rendkívül gazdagon díszítve), egy bortároló helység bambusz padlóval és fa-dekkek, amelyek közvetlenül a házhoz tartozó privát beach-re vezetnek.

Ha esetleg ez még nem lenne elég és hogy lássuk, tényleg mennyire lenyűgöző az épület, a rendelkezésünkre áll még egy lift is, a ház különböző részeinek könnyebb elérhetősége miatt. Gazdag textúrák és természetes színek az uralkodóak a homok-fehértől a bézsig, a nyitott nappali részt pedig barna és fekete kiegészítő elemek, dekorációk is díszítik. A hálószobák és a gyerekszobák lényegesen dinamikusabbak kromatikus szempontból. Minden szobát egzotikus növények és virágok díszítenek. Akit esetleg érdekel – a ház eladó – de az árat inkább nem írjuk ide .. (Architecture and Engineering Facebook-oldala)

Hozzászólások