Egy napig összezárva Friderikusz Sándorral?

A kamerák mindent látnak

2015/04/08

Április 26-tól jön Friderikusz Sándor vadonatúj műsora, az Összezárva Friderikusszal. A TV2 legújabb, Magyarországon egyedülálló műsora váratlan helyzeteket, szélsőséges érzelmeket ígér, hiszen az interjúkészítés nagymestere és vendége 24 órát tölt együtt egy lakótérben. Az egy nap alatt nincs kilépés, nincs kapcsolat a külvilággal, csak Friderikusz Sándor, a vendég és a mindent rögzítő kamerák léteznek.

Friderikusz Sándor bedobta a törölközőt. Nem méltányolták észrevételeit, ezért sem Az ének iskolájában, sem pedig a Sztárban sztár című műsorban nem találkozhatnak vele a nézők – számoltunk be majdnem egy évvel ezelőtt a műsorvezető akkori távozásáról. Kattints a részletekért!

Friderikusz

Friderikusz Sándor előtt semmi nem maradhat titokban vadonatúj formátumú műsorában, ahol maga is teljesen új szituációba kerül. Vendégeit ugyanis egy lakótérben fogadja, ahova 24 órára összezárják őket: ott esznek, isznak, beszélgetnek, alszanak. Egy beköltözős valóságshow-hoz hasonló térbe és szabályrendszerbe kerül Friderikusz Sándor és vendége egy Magyarországon egyedülálló műsor keretein belül. Nincs kilépés és nincs kapcsolat a külvilággal, 24 óra alatt senki sem tudja megjátszani magát.

„Humán labor, ahogy én nevezem ezt a számomra is kísérleti műsor-sorozatot! Magam is izgulok azon, mit kezdünk egymással, alkalomról-alkalomra változó vendégem és én. 24 óra nagyon sok, de arra talán elég, hogy kiről-kiről egy idő után automatikusan lehulljon az esetleg gondosan őrzött álarca” – árulta el Friderikusz.

Nagy beszélgetések, váratlan helyzetek, szélsőséges nagy érzelmek várhatók az „Összezárva Friderikusszal” adásaiban, ahol úgy láthatják a nézők Friderikusz Sándort és vendégeit, ahogy eddig sosem. A legismertebb magyar sztárok, és közéleti személyiségek érkeznek a műsor díszletei közé, köztük olyan vendégek, akikről el sem tudnánk képzelni, hogy együtt töltenek akár csak néhány órát is a műsorvezetővel.

Osszezarva_friderikusszal_logo_RGB

Hozzászólások