Egy nő piercinget rakatott kisbabája arcába!

A fiatal anyuka egyáltalán nem bánja tettét

2017/07/05

Egy fiatal anyuka úgy döntött, hogy piercinget rakat kisbabája arcába, ezzel is kiállva a testmódosítás mellett. A kép óriási kommentháborút indított.

Kb. egy hete Enedina Vance úgy döntött piercinget szurat kislány arcába, és ezt meg is osztotta a világgal. Csoda, hogy egy hétig csönd volt körülötte és csak most került nyilvánosságra a kép. Tegnap este óta vírusszerűen terjed az interneten és rengeteg emberből óriási felháborodást váltott ki. Ezzel szemben azonban van, aki támogatja és bátorítja a nőt. Az édesanya állítása szerint ezzel a testmódosítás mellé áll és teljesen normálisnak érzi, amit tett. 

“Édes nem? Tudom, hogy imádni fogja. Később megfogja nekem ezt köszönni, ha meg nem tetszik neki hát kiveszi, nem nagy ügy. Én vagyok az anyja, az én gyerekem, azt csinálok amit akarok! 18 éves koráig én döntök, ő az enyém. Nincs szükségem senkinek az engedélyére. Úgy gondolom, hogy így jobb és cukibb. Ez nem bántalmazás! Ha az lenne, illegális lenne, de nem az. Az én kisbabám, az én döntésem! …” – írta Enedina a Facebook poszt alá. 

A képre kattintva megjelenik a szöveg is és a hozzászólások is.

(via)

Hozzászólások