Egy pasi kegyeiért küzd a két szépség?

Vajon ki lesz a befutó?

2015/01/05

Horváth Éva és Szabó Zsófi ugyanabba a férfiba szerelmes; legalábbis erről szólnak a pletykák. A két szépség nem nyilatkozik, de annál beszédesebb az a kép, amit Éva posztolt.

Régóta rebesgetik, hogy Szabó Zsófi elszerette Horváth Éva párját, egy tehetős üzletembert. Most úgy tűnik, fordult a kocka; a férfi vélhetően visszatalált Évához.

Először Éva koppant nagyot, amikor kiderült, szerelme Szabó Zsófival múlatja az időt a háta mögött. Ő viszont nem az a nő, aki beletörődik a kudarcba, sőt, ha megbántják, igyekszik a többszörösét visszaadni. Éva először megvárta, míg a férfinál elmúlik a Zsófi okozta újdonságérzet, és újra eljön az ő ideje. Tudta, hogy a románc tiszavirág életű lesz, hiszen évek óta jól
 ismeri a párját. Szerinte a férfinak egy érett, kiegyensúlyozott, hóbortoktól mentes nőre van szüksége. És így is lett. Évával újra elkezdtek találkozgatni, Zsófi pedig szépen csendben elkopott mellőle. Nagyon élvezi, hogy győzedelmeskedett, ezért ahol csak tudja, fiatal vetélytársa orra alá dörgöli diadalát” – mesélte a Borsnak Horváth Éva egyik ismerőse.

pizza

Ezzel a képpel üzent az egykori szépségkirálynő a közösségi oldalon, jelezvén, hogy a férfi ismét vele van. Bár már több jelét is adta a Facebookon, hogy újra boldog egykori párjával, nem beszél a privát szférájáról.

Korábban sem nyilatkoztam a magánéletemről és ez a jövőben is így lesz” – jelentette ki Horváth Éva.

Szabó Zsófi ennél bőbeszédűbb volt, oda is szúrt vetélytársának. 

Nem nyilatkozom erről, mert nincs tudomásom arról, hogy egyikünk vagy másikunk elszeretett volna valakit a másiktól, de én örülök, ha Éva boldog. Ahogyan eddig, a jövőben sem kívánok foglalkozni Éva követhetetlen magánéletével” – mondta határozottan Szabó Zsófi.

Hozzászólások