Egy pornósztár tollából: így találd meg a tökéletes pózt

Egy pornósztár segít, hogy megtaláld a csodás szex módját!

2017/08/03

Kíváncsi vagy, hogy neked és a partnerednek melyik a tökéletes póz? Most egy pornósztár segít, hogy megtaláld a csodás szex módját! 

Ha úgy érzed, hogy a régi szexpózok már nem hozzák a megfelelő élvezetet számodra, akkor bizony itt az ideje újítani mielőtt ellaposodik a kapcsolat! A Cosmopolitan.com segítségül hívta Chanel Preston pornósztárt, aki elmagyarázza melyik pénisz típushoz mi illik, hogy mindkét fél számára tökéletes legyen az együttlét. 

orgazmus

Ha a párodnak hatalmas…
A legjobb ha szépen lassan a párod fölé ereszkedsz és, rátenyerelsz a mellkasára és hagyod, hogy beléd csusszanjon. Ezek után már úgy irányítod a dolgokat, ahogy akarod. 

Ha a pénisz lefelé görbül
Számotokra a kutya póz lesz a legmegfelelőbb. A misszionáriust felejtsétek el, egyikőtők sem fogja igazán élvezni. Mindenképp a hátulról való közelítés a legjobb nektek, ezt tartsátok szem előtt. Látványnak sem utolsó a párod számára. 

Ha jobbra vagy balra görbül
A legjobb ha oldalról közelítitek meg  dolgokat. Mindegy, hogy kiskifli-nagykifli pózban vagy hátulról ölelitek egymást. A hangsúly az oldalfekvésen van. 

Ha felfelé görbül
A lehetőségek tárháza határtalan. A misszionárius a legjobb, legegyszerűbb számotokra, de bármelyik póz jó lehet, amelyiknél szemben vagytok egymással. 

Sok sikert a kísérletezéshez! 

(photo:timesofindia.com)

Hozzászólások