Egy szakasz lezárult Kasza Tibi életében

Valami véget ér

2015/07/08

Két év után döntöttek úgy, hogy lezárnak egy szakaszt közös életükben, és Kasza Tibi ősztől valószínűsíthetően nem lesz látható a TV2 képernyőjén. A csatorna várhatóan nem válik meg teljesen a showmantől.

Kasza Tibi igazi lelkesedéssel és hatalmas elánnal vetette bele magát a munkába 2013-ban. Olyan lehetőséget kapott, ami csak keveseknek adatik meg az előadói pályán: saját szórakoztató műsort kapott a SuperTV2-n. A Kasza! showt annyira megszerették a nézők, hogy rövid időn belül az anyacsatornán kerestek és találtak is neki helyet.

kasza tibi

Sajnos az okokat nem lehet biztosan tudni, de valamiért úgy tűnik, ősztől már nem láthatjuk a mindig szórakoztató és vicces Kaszát a képernyőn. A nézőknek persze nem kell izgulniuk, az énekes nem adja fel eddig életét, mint ahogy nem tette a műsor ideje alatt sem. Új lemezzel készül a téli időszakra, nyáron pedig számos fellépésen lehet majd látni. Azt ő maga sem tagadja, hogy fáj a szíve a műsor miatt, de szavaiból érezhető, hogy reménykedik még benne, egy kis vérfrissítést követően újra visszatérhet a show.

“A megújulás minden műsornak jót tesz, valószínűleg nincs ez másképp a Kasza! show-val sem. Ha valóban úgy alakul, hogy ősztől nem indul újra a műsorom, nekem is lesz egy kis időm feltöltődni, hogy esetleg tavasszal már újabb ötletekkel térhessek vissza. Természetesen folyamatosan megy az ötletelés, mit lehetne másképp, még jobban csinálni. A nyár egyébként is folyamatos koncertezéssel telik, ősszel pedig új lemezre és nagykoncertre készülök” – nyilatkozta a Blikknek Kasza Tibi.

A Kasza! show két évet élt meg, tele élettel, vidámsággal, poénokkal. Mondhatni hiánypótló volt a piacon, hiszen Hajdú Péter Frizbijét leszámítva nem sok egész estés szórakoztató-műsor van ma a képernyőn, amely tartalmat is szolgáltat. Annak ellenére, hogy Kasza műsorvezetői gyakorlat nélkül ugrott fejest a feladatba, tökéletesen megállta a helyét, és még a berkivel sem félt kikezdeni. Gyorsan belejött az új szerepbe, a nézők pedig nagyon szerették pikírt humorát. Emlékszel még az ominózus esetre?

Szerencsére a rajongóknak addig sem kell aggódniuk, Kasza Tibi így is szolgáltat poénokat, csak addig kicsiben, a közösségi oldalán osztja meg egyperceseit, amolyan “kaszatibi” stílusban. Érdemes megnézni a kis videókat!

Hozzászólások