Egy szépségverseny csupa móka és kacagás?

Rengeteg infót hoztunk nektek egy szépségversenyről

2017/05/22

Milyen lehet egy szépségverseny a színfalak mögött? Élvezik a modellek a rengeteg készülődést? Hogy készülnek egyáltalán? Most egy bennfetes elárulja!

Szombaton rendezték meg a VII. Magyar Világtalálkozó Szépe versenyt Budapesten, ahol Szick Petra (Miss&Mr. Grand Sea Universe szépségkirálynő) is indult. Petra most ugyan a dobogóra nem került fel, ennek ellenére negyedikként külön díjazott lett. Ha kiváncsi vagy, hogy zajlik egy szépségverseny, annak előkészületei és milyen a hangulat, olvass tovább!

Tudni akartuk, hogy hogyan zajlik a felkészülés egy versenyre. Petrának -mint minden modellnek- vannak szponzorai, ilyen például a budapesti Beauty Wings szépségszalon, Perjes Loretta sminkes és Domak Amanda fodrász, illetve Petra általában Dudik Szonja divattervező ruháiba bújik az eseményeken. A szépségversenyek előtt Petra elmegy a ruhákért, a szalonba különböző kezelésekre, betanulja a koreográfiát. Emellett átgondolja, hogy milyen kérdéseket kaphat, és milyen válaszokat adna azokra. A verseny előtt több eseményen is részt kell venniük promózás céljából.

Petra a barátnőivel együtt indult a versenyen, így gyakorlatilag végig szórakozták az egészet, mint mindig. Mivel nőkről van szó (akikről köztudott, hogy szívesen versengenek) megkérdeztük Petrát, hogy nem-e szokott probémát jelenteni a barátságukra nézve az esetleges “féltékenység és versengés”. A modell elárulta nekünk, hogy ő és barátnői a szakmának köszönhetően ismerkedtek meg. Örülnek egymás sikereinek és segítik egymást, amiben csak tudják. Azért azt elismerjük, hogy ez a hölgyek között amúgy is ritka, hát még ebben az iparban! 

Ha még nem lenne elég a bennfentes infó és még mindig egy kis gossipra éhezel, eláruljuk, hogy az eseményen Palcsó Tomi is fellépett egy barátjával. A szépségversenyen Tomi végig szorított a szépséges modellért, megölelte párszor, majd együtt távoztak a helyről, hogy vacsorázni menjenek barátaikkal. Nem csoda, hogy ezek után felröppent a hír, hogy esetleg az énekes és Petra között lehet valami több, mint barátság. Nem voltunk restek megkérdezni a szépségkirálynőt, hogy mi is történt. Sajnos el kell szomorítsuk a rajongókat, nincs szó egy újabb sztárpárról, csupán félreértés történt. 

Petra már nagy erőkkel készül a következő szépségversenyére, amely június 2.-án lesz és természetesen beszámolunk Nektek róla!

Hozzászólások