Egy ütős klip Dynamictól!

Premier előtt, csak az RC News olvasóinak!

2016/03/28

Egyre kevesebb ember van az országban, aki ne hallotta volna Dymanicról. A hazai rapvilág egyik fenegyereke nem ismeretlen az RC News olvasóinak sem, hiszen már több zenéjéhez készült videoklipet is megmutattunk már, mielőtt teljesen nyilvánosságra kerültek volna. A helyzet ezúttal sem más, hiszen most is frissen, ropogósan, egyenesen a kemencéből hoztuk nektek a klipet!

Dynamic elmondása szerint a dal a HFC-nek készült, a klipet is ők forgatták le hozzá. Maga a témaválasztás és a képi világ az ő harciasságukat és összetartásukat tükrözi, ami az egész sportolói közösségükre jellemző.

A dalt az RC News olvasóinak egyik kedvence, Golyó is meghallgatta:

„Megkaptam CD-n a zenét, és nagyon tetszik! A refréntől kirázott a hideg, a klipet nézve pedig megint ugyan ezt éreztem. Kedvem lett volna kiugrani a kocsiból, és elgáncsolni valakit…!”

Golyó akár edzés közben is felpörgetheti magát az új számmal, hiszen épp a következő meccsére készül.

Április 16-án a Millenáris Teátrumban bokszolok egy rutinos külföldi ellenféllel 6×3 perces mérkőzésen! Igornak hívják, rengeteg K1 mérkőzése volt és  sok világsztárral harcolt, köztük olyan nevekkel, mint Tyrone Spong vagy Gary Goodridge. Szóval K1 szabályrendszerben nagy tapasztalata van, de bízom benne, hogy most nem fog rúgni, mert marhára fel fog bosszantani és nagyon megverem! A profi boksz más tészta, de ezt úgyis meg fogja tapasztalni, annak ellenére, hogy már volt pár bokszmeccse is! Várunk mindenkit szeretettel, hogy megnézzen egy jó kis véres küzdelmet!”

Hozzászólások