Egy videó megmondja hány éves vagy

Ti megtudjátok fejteni a világbajnok bűvész trükkjeit?

2016/07/21

Ha rosszul indult a reggeled, ebédidőben kattanj rá Soma Youtube csatornájára, és garantáljuk, hogy jobb kedvre derülsz! Vagy megdöbbensz a legújabb videó láttán.

Néhány embernek biztosan ismerős Hajnóczy Soma neve, de ha esetleg eddig nem hallottál róla, bemutatjuk pár szóban. Soma a modern bűvészet tökéletes megtestesítője, egyedi stílussal rendelkezik, trükkjei és előadásmódja világhíressé tették. Youtube csatornáján több százezres nézettsége mellett rengeteg videó van.

Hitetlenkedve néztük a “kitalálom hány éves vagy” című videót, ugyanis tényleg kitalálta. Nem biztos, hogy örülnénk ha mindenki rendelkezne ilyen képességgel, a fiatalok a korhatáros helyek miatt, az idősebbekről pedig tudjuk, hogy szeretnek néhány évet lecsalni korukból. Kis kutatás után valószínűleg rájönnétek a titokra. Aki szeretne, keresgéljen, nem lőjük le a poént és Soma trükkjeit, mert imádjuk a videóit. Ha végig néztétek írjátok meg nekünk, hogy számotokra mit rejtett Soma zacskója! 

A klasszikus itt a piros hol a piros játékot is új értelmezésben láthatjuk, természetesen egyszer sem sikerült kitalálnunk, hol a piros. Tegyétek próbára ti is magatokat!

Mellékesen megjegyezzük, hogy szívesen látnánk Somától egy videót amiben felvilágosít minket a Szemfényvesztők című film trükkjeiről, hiszen az is épp elég fejtörést okozott már.

Hozzászólások