Egyedi dögös csipkesort

Jönnek a lenge ruhadarabok

2015/04/27

Akár fesztivál, akár csak egy forró nyári nap, hamarosan elérkezik az idő, hogy elővedd szekrényedből a nyári holmikat! Még akkor is, ha már kicsit ócska, rongyos, vagy netán szűk rád, érdemes egy kis átalakítással igazán egyedi darabot készítened, ami tuti nem jön szembe veled az utcán! Kezdjük a farmerrel, varázsütésre legyen belőle dögös csipkesort!

Aki nem szeret egyből megszabadulni elnyűtt, régi holmijától, annak remek tippünk van! A farmer – bár örök -, ugyanúgy igényelhet némi átalakítást, ha már unod a régi fazont, vagy kicsit kinőtted. A csipkesort tökéletes választás erre az esetre, mert nagyon egyszerűen elkészíthető, ráadásul szexi és dögös leszel benne! A fesztiválszezon kezdetével akár több egyedi darabot is készíthetsz, de biztos, hogy a nagy hőségben és nyári forróságban is kapóra fog jönni!

csipkesort4

Szinte alig néhány kellékre van hozzá szükséged! Először is végy egy régi farmert, aminek levágnád a szárát. Ha azonban van olyan sortod, amit könnyű szerrel átalakítanál, akkor nem kell egyik nadrágodat sem beáldoznod! Válassz magadnak egy gyönyörű csipke mintát, amivel felturbózod az új ruhadarabodat!

Ahhoz, hogy megfelelően rögzíthesd, mindössze egy ragasztópisztolyra van szükséged, és máris kész a dögös csipkesort!

Összefoglalva:

  • farmer / farmersort
  • olló
  • csipke
  • ragasztópisztoly

Mutatunk néhány ötletet, hogyan is helyezd el a csipkét a sortodon! Szuper szexi leszel benne, készülj fel az elismerő tekintetekre!

csipkesort

A legegyszerűbb megoldás, ha a sortod szélét ívben levágod, és egy hozzáillő csipkével kiegészíted a hiányzó részt! Gyönyörű megoldás születik belőle, egy sima felsővel kombinálva jó választás forró napokon!

csipkesort2

Legyél csinos és elegáns! Ezzel a gyönyörű fehér darabbal te lehetsz a buli fénypontja! Nem kell mindent magadra aggatnod azért, hogy kitűnj a tömegből! Az elegancia a visszafogottságban rejlik, amiben van egy pici trükk, hogy igazán egyedi légy!

csipkesort3

Hozzászólások