Egykori valóvilágos rabolta el Dér Heni szívét

Már Dominikán is együtt nyaraltak

2019/03/22

Eltalálta Ámor nyila az énekesnőt: bár Dér Heni féltve őrzi a magánéletét, most mégis őszintén mesélt új párkapcsolatáról.

A Való Világ 6 egykori játékosa rabolta el az énekesnő szívét, akinek kapcsolata Kornéllal már öt hónapja tart. Dér Heni eddig igyekezett nagy titokban tartani a magánéletét, ám a Ripostnak őszintén mesélt az új szerelemről.

Régebb óta ismertem Kornélt, de csak futólag. Öt hónapja aztán találkoztunk egy társaságban, akkor indult el köztünk valami” – mondta a Ripostnak Dér Heni, aki nagyon vonzónak találja Kornélban azt, ahogyan gondolkodik, ahogyan éli az életét. Az énekesnő azt mondja, számára a belső értékek a fontosak.

“Tetszett az értékrendje, mert nagyon hasonló az én látásmódomhoz. Ennek köszönhetően pedig gyorsan kialakult bennem a vonzalom iránta. Februárban együtt utaztunk el Dominikára, ahol elmélyülhetett a kapcsolatunk, hiszen volt időnk maximálisan egymásra figyelni, így sikerült összecsiszolódnunk” – mesélte a lapnak az énekesnő.

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Heni és Laki László Kornél, akit a 2014-es valóságshow-ban VV Laciként vált ismertté, már az együttélést is fontolgatja.

“Egyelőre nem élünk együtt, de ez hamarosan megváltozik, hiszen most is a lehető legtöbb időt töltjük együtt” – mondta Dér Heni, aki már a szüleinek is bemutatta új párját, jelezve, ez nem csak egy futó kaland Kornéllal.

forrás

Hozzászólások