Egymás testét kényeztették az Éden Hotel új párjai

Milán végigtapogatta Apolkát,

2015/03/10

Ezen a héten alaposan felbolydult az Éden Hotel, miután a lakóknak párt kellett cserélniük, de hogy gyorsan megismerjék egymást, és összeszokjanak, egy olyan feladatot kellett elvégezniük, amelynek segítségével alaposan megismerhették egymás testét.

A hétfői sokkoló bejelentés után az Éden Hotel új párjai Nóri és Patrik, Apolka és Milán, Marianna és Loki, Naomi és Bence, valamint Adrienn és Péter lettek, akik azt a feladatot kapták, hogy egy kókuszgolyót görgessenek fel egymás testén, a lábfejüktől a homlokukig, a kezük használata nélkül.

eden1

Ez van akinek nagyon tetszett, másnak kevésbé, bár szórakoztatónak szórakoztató volt. “Apolkát megismertem közelebbről, igaz még ruhában – számolt be az élményeiről Milán, aki láthatóan élvezte a feladatot. – Végignéztem, végigtapogattam rendesen, nehogy baj legyen.”

A versenyt végül a Marianna-Loki páros nyerte, de a “küzdelem” során igen érdekes pózokban próbálták egymás testén feljebb juttatni a formátlan kókuszt. Az Éden Hotel új párjai kiállták az első próbát.


Forrás: TV2

Hozzászólások