Egymásnak esett Bence és Tina az Éden Hotelben

Eddig bírták szex nélkül

2015/04/20

Úgy tűnik, Bence végül csak megtalálta a párját az Éden Hotelben. Snjezana kiesése rosszul érintette, úgy érezte, elárulták, ezért óvatosan szövetkezni kezdett Tinával. Az új kapcsolat remekül alakult, jól megértik egymást. Nemcsak a játék taktikai részében, hanem az ágyban is, ezt egy óriási lepedőmaratonnal bizonyították.

A legutóbbi párválasztó ceremónián Barbi búcsúzott könnyek között az Éden Hoteltől, miután Péter Mariannát választotta kettejük közül. A döntés igazából várható volt a szövetségeket és a taktikát figyelve, de van ennél egy sokkal érdekesebb mozzanata a játéknak.

Bencét ugyanis mintha kicserélték volna, újra magára talált, és biztosabb a bennmaradása, mint eddig bármikor. Tinával ugyanis nagyon egymásra találtak, testileg és lelkileg, és remek kapcsolatukat az Éden Hotelben egy kétmenetes szexmaratonnal ünnepelték meg, amit már a fürdőben elkezdtek.

Az egyik legrégibb bútordarab a jelek szerint gyorsan kiheverte Snjezana kiesését, akivel már a kezdetektől fogva sokat veszekedtek, ezzel szemben a párválasztó ceremónián látni lehetett, hogy nagy a harmónia Tina és közötte. Bence bármennyire is magányosnak érezte magát pár napja, most szinte betonbiztos lett a helye a házban.

Forrás: TV2

Hozzászólások