Egyre nagyobb a feszültség a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban

Bárdos: 'Itt valódi emberi drámák zajlanak'

2014/11/03

Bárdos András kilépett korábbi szerepköréből – az eddig inkább csak a háttérben maradó híradós most nagyon is aktívan kiállt blogjában Puskás Peti mellett, akinek Aleska Diamonddal való kapcsolata megdöbbentette a Celeb vagyok, ments ki innen nézőit.

Peti – aki talán maga sem tudja, hogy igazán mit vagy kit akar – egy elég furcsa módon vetett véget az Aleskával való kapcsolatának, mindenesetre eléggé furcsán nyilatkozott róla. 

A szombati adásban mondta el neki ugyanis, hogy közöttük nem lehet semmi, akármennyire el is kezdődött a románcuk, mert még a műsorba indulása előtt megismerte Angélát, akibe szerelmes. Angéla sem tudja ezt, így valószínűleg a műsorban értesült róla, hogy Peti egy exével van összezárva. Bárdos András pedig eldöntötte, hogy kiáll a fiatal énekes mellett és menti a helyzetet, ahogy lehet.

fotó: www.sztarklikk.hu

“Fogalmam sincs, látható-e a tévében, és ha látható, mi látható, de itt valódi emberi drámák zajlanak. Legelőbb is, a Puskás Petié” – írja Bárdos András. – “Péter elmondta nekem – és vagy másfél millió nézőnek – hogy egy hónapja találkozott egy lánnyal, nevezett Angélával.Ilyenkor az élet bonyolult szövetéből bizonyos szálak elvarrásra várnak, amit az ember vagy elvarr vagy nem. Peti nem varrta el. Ez eléggé puskáspetisen lett intézve. Eléggé pasisan. De veszve nincsen semmi, még!

Úgyhogy Angéla! Ha eljut ez a blog valahogyan önhöz, tudatom, hogy Puskás Péter a látszat ellenére nem egy ufó, nem egy gazember, csak egy srác, akire lecsapott hirtelen a szerelem” – írta a híradós blogjában. (forrás: Blikk)

Hozzászólások